עוגת פירות יבשים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

עוגת פירות יבשים

עוגת פירות יבשים, משהו מתוק וטעים לתחילת השבוע. כל הפירות היבשים שהיו לי נכנסו פנימה בכיף. התוצאה עוגה פשוטה קלה וטעימה. לא עניין גדול עוגה קלה.

מרכיבים:

3 ביצים
3/4 כוס סוכר
חצי כוס שמן
תפוח גדול מגורד
כוס וחצי פירות יבשים קצוצים
שליש כוס מיץ תפוחים / תפוזים
כוס ושלושת רבעי קמח תופח
חצי כפית קינמון

הכנות:

1. לטרוף ביצים וסוכר להוסיף את שאר המצרכים חום בינוני 180 מעלות כ 35 – 40 דקות.

לפייסבוק שלי

עוגת פירות יבשים

עוגת פירות יבשים

5044 צפיות 16 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

נאוה : "עוגה מעולה. חוסלה מהר. קיבלתי הרבה מחמאות.והם כבר יודעים זה של ניקי.תודה על כל המתכונים הנפלאים אשרייך"

טליה : "ניקי, עוגה מצויינת!
הכנתי עם גזר במקום תפוחי העץ, כי לא היו לי, מעט חששתי שזה יפגום אבל הופתעתי לטובה!!! היא יצאה טעימה ובמרקם מצויין גם בצבע יותר כהה מאשר בתמונה , בצבע קרמלי כזה, הרבה יותר מגרה מאשר סתם בהירה. הכנתי כבר שלישית:-)
ומלמעלה על הבצק פיזרתי שברי שוקולד – זה ממש מוסיף מבחינת המראה , היא כבר לא נראת פושטית אלא ממש עוגת קונדיטוריה!
תודה לך על המתכונים הפשוטים והמוצלחים!"

ליאת : "עוגה ממש מעולה פעם ראשונה שאני אופה…."

אמא : מעולה. מעולה. הכנתי פעמיים. דווקא מתכון שנדרש אחרי טו בשבט לחסל את הפירות היבשים. מאוד ל ומוצלח. תודה ניקי….

יהודית : הי ניקי, רק רציתי לספר שהעוגה המדהימה הזו חוסלה כלכך מהר שהכנתי אותה שוב. המון תודות על השיתוף!! ישר כח

שם : היי ניקי, הכנתי ועכשיו יצאה מהתנור- ישר לצלחתו של האפרוח שיסיים יפה לאכול את ארוחת הערב…
יצאה מעולה וריחנית, תודה רבה!

שיר : ניקי היי, מה שלומך? רציתי לעדכן אותך שהכנתי את העוגה והיא פשוט מעולה!!! ממש טעימה טעם מדויק ומירקם נהדר תודה לך! ובהזדמנות זו אני רוצה לאחל לך חג טו בשבט שמח וטעים לך ולבני משפחתך באהבה, שיר

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

209 תגובות

גלית

היי ניקי אנחנו מאוהבים בעוגה הזו פשוט מכורים – האם אפשר להכין אותה לפסח עם קמח פסח לאפייה?

השב
ניקי ב

אני ממליצה לנסות אמור להיות בסדר עם הקמח התופח.

השב
מאיה

היי ניקי
רציתי לדעת בכמה סילאן טבעי כדאי להשתמש כדי להחליף את הסוכר

השב
חן

הי ניקי,
המתכון נראה מעולה!
האם אפשר להכין עם קמח מלא? ואם כן להתייחס בכמויות כמו שרשמת לגבי קמח רגיל+אבקת אפייה?
ובאופן כללי האם אפשר להשתמש בקמח מלא במקום קמח רגיל בעוגות בחושות?
תודה!

השב
niki

היי חן
בדרך כלל מחצית מכמות הקמח אפשר להחליף במלא, פה אני קצת בספק כי יכול להיות שהיא תצא קצת דחוסה אבל תנסי. אותן כמויות.

השב
נתלי

היי , רציתי לדעת נשאר לי בלילה ואני רוצה לעשות אותם במאפינס …
זמן האפייה משתנה אני מעריכה ידוע לך לכמה זמן או פשוט לבדוק עם קיסם ? חום של התנור משתנה ?

השב
נתלי

גם לדעתי אבל נשארה בלילה ולא נשארו תבניות אינגליש קייק אז זה מה שהיה לי.
תודה על העזרה והמענה המהיר 🙂

השב
נתלי

היי ניקי,
אין לי לא מיץ תפוזים ולא שמנת מתוקה .. אפשרי להמיר את זה בחלב ?

השב
נתלי

חחחח תודה אני אקנה שמנת מתוקה..
איך אני ממירה קמח רגיל עם אבקת אפייה ? כוס ו3/4 קמח וכפית ו3/4 אבקת אפייה ?

השב
נתלי

איך אני אדע כמה זה 240 מ״ל ? הכוס זכוכית הסטנדרטית או הכוס של השתייה החמה ?

השב
niki

אני לא יודעת לומר אפייה זה מדע מדויק ויש כוסות מדידה לאפייה שמשתמשים בהן. רצוי להחזיק או לקנות משקל.

השב
קרינה

*תודה
ואגב הכנתי עם ריץ טעים ביותר אאמץ את המתכון בכיף

השב