סלט כרוב ואיטריות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
סלט כרוב ואיטריות

סלט כרוב ואיטריות

זה נראה סלט כל כך פשוט והוא תוספת נהדרת לארוחה ב 5 דקות עבודה…

מרכיבים:

כרוב קצוץ (שימלא 3/4 קערה בינונית)
כוס איטריות דקיקות
3 כוסות מים
כף שמן זית

הרוטב:
6 כפות שמן זית
2 כפיות דבש
כפית חרדל
כפית שום כתוש
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לצקת למחבת 4 -5 כפות שמן להוסיף את האיטריות לערבב ולהוסיף 3 כוסות מים להרתיח דקה לסנן לשטוף במים ולערבב עם שמן זית.

2. לערבב את האיטריות עם הכרוב, לערבב את מצרכי הרוטב ולתבל את הסלט.

הערות: מומלץ להכין כשעה לפני ההגשה

טיפ קל: להשתמש בכרוב קצוץ קנוי

1169 צפיות 25 צפיות היום

גולשים מכינים וממליצים:

דבש : "חזרתי לעדכן- אליפוווות!!! פשוט מושלם! האיטריות נותנות כזה גיוון שזה גאוני:)"

תגובות

72 תגובות ב "סלט כרוב ואיטריות"

  הרשם  
עדכן

ניקי שלום – כרגיל נהדרת, מה הרצועות הכתומות שמבצבצות בסלט כרוב שבתמונה???? לא רואה במתכון מוצרים כתומים:)

סלט הכרוב הלבן – נהדר (כמו כל המתכונים…)

הצעה לטוויסט בסגנון סיני:
להשתמש בשמן בוטנים עם טיגון האיטריות או בלי איטריות
(עדיף עם) , ולהוסיף שברי בוטנים קלויים…

שלום הכנתי ויצא ממש טעים. תודה רבה
האם זה טעים גם כמה שעות לפני הארוחה? ולא רק שעה?
האם שומשום קלוי ישדרג?

היי ניקי מה שלומך ? יש לי פסטה שאני יכנתי האם זה בסדר לסלט?

בוקר אור!
איך אפשר להגיע ישר למתכונים חדשים ? תודה!

שלום ניקי, הסלט נראה טעים מאוד. האם הכוונה לחרדל דיז'ון או חרדל רגיל? תודה!

אני זוכרת שרשום במצרכים סירופ רימינים …אולי משהו עם בשר אין לי מושג מעולם לא בישלתי עם זה .הבעיה שלא שמרתי את מתכון אשמח אם תתני לי כיוון מה עושים עם זה .תודה

סלט יאמי גם בלי האיטריות במקום הוספתי קרנבריז.
ניקי כמו שאת כבר יודעת אני מרגישה באתר כמו ילדה בגן שעשועים…ורשימת הקניות היא בהתאם קניתי סירופ רימונים ועכשיו אני לא מוצאת את המתכון בבקשה תעזרי לי אוהבים מפלורידה .
תודה וחופש נעים(בבוקר עשינו לחמניות שבלול נוטלה אחלה קייטנה)!!

אוף.
יצא לי חריף. לא יודעת למה. די התבאסתי. והאיטריות לא יודעת למה, אבל ציפיתי שיהיו קריספיות ויתנו עניין לסלט.
צריכה לתקן תיבול… מה להוסיף עכשיו כדי להוריד את החריפות?
והאם יש אפשרות כן לשמור על הקריספיות של האיטריות?

סלט קליל ומרענן! קיבלתי אין סוף מחמאות, תודה ניקי 🙂

הי ניקי מה שלומך? האם אפשר להכין בלי האטריות ? 3 כוסות המים מיועדות רק לבישול האטריות, כלומר אם מכינים ללא אטריות אין צורך במים?

היי ניקי,
האם ניתן לבשל את האטריות במים בלבד ללא טיגון? או שזה שיפגע בטעם..?

הי ניקי,
התבלבלתי מעט. במצרכים כתוב 1 כף שמן זית ולרוטב 6 כפות שמן זית.
בסעיף 1 כתוב לצקת למחבת 4 -5 כפות שמן להוסיף את האיטריות ובסוף לסנן ולשטוף במים ולערבב עם שמן זית.
שאלתי – בכמה כפות שמן לטגן את האיטריות?
תודה(-:

היי ניקי
מוצא חן בעיני הרוטב של הסלט.
מתאים גם לכרוב סגול? משום מה כתבתי לבעלי ברשימה סגול במקום לבן בטעות….
ועוד משהו יכול ללכת עם שקדים מולבנים קלויים ושומשום?
תודה

הי, זה מתאים גם עם כרוב סגול?

הי ניקי, התחלתי להכין וגיליתי שחסר לי חרדל. יש משהו שאפשר להמיר את החרדל? אולי רוטב טריאקי שומשום? (זה נראה קצת דומה)