אוכל לשבת

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

מתחילים עם המנות הבשריות, חזה עוף ממולא, נפלא גם בלי הרוטב, משם ממשיכים אל  בשר טעים בטירוף רך רך

הכנות:

אסאדו בפטריות ויין אדום

פשטידת בטטות, יש בה שמנת ולכל מי ששומר אפשר להכין גם בלעדיה

פשטידת בטטה ועגבניות

בורגול כזה פשוט להכנה וטעיםם

בורגול תבשיל כתום מנוקד

פטריות ובטטה בצלחת אחת, פשוט קל וטעים 

בטטה ופטריות במייפל וסויה

סלט חצילים וזיתים 

סלט חצילים וזיתים

סלט כרוב עם רוטב מעולה! 

סלט כרוב וחמוציות עם רוטב נפלא

4257 צפיות 30 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

6 תגובות

דועאא

שלום ניקי… תודה רבה על מתכון נהדר .. בכל מתכון את מחדשת משהוא …
רציתי לשאול אותך איך סוגרים אותו כדי שלא יפתח בזמן הטיגון.. אמרת עם קיסמים את יכולה להסביר לי איך בדיוק..
תודה מראש

השב
niki

את מתכוונת לחזה ? אני תופסת עם קיסמים אם צריך אפילו שניים שלוש כאילו את תופרת את הפתח.

השב
עינת בקיש

ניקי היקרה, הכנתי את החזה עוף הממולא ואת הבטטה עם תפוחי האדמה- יצא מעולה. את מככבת על שולחני ואני מודה לך. שבת שלום

השב