קרוטונים למרק

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
קרוטונים למרק

קרוטונים למרק

זה התחיל בתור קרוטונים למרק ומצאתי את עצמי מכינה כמויות יותר גדולות כל פעם כי הילדים במיוחד הקטנים מאוד אוהבים לנשנש את זה סתם ככה כמו חטיף.  יופי של פתרון לשאריות לחם לחמניות ואפילו פיתות.
ההכנה קלי קלות ואפשר אפילו להוסיף לסלט, אני רק אומרת שהם ממכרים אז כדאי להכין כמות גדולה מלכתחילה בשביל כל הנישנושים שבדרך.

מרכיבים:

4 – 5 פרוסות לחם / חלה
5 – 6 כפות שמן זית
חצי כפית פפריקה
חצי כפית פטרוזיליה מיובשת
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לחתוך את הפרוסות לקוביות קטנות לשים בקערה ולהוסיף שמן ותבלינים, לערבב טוב שכל הקוביות יצופו.

2. שתי אפשרויות הכנה :
במחבת חמה ויבשה לקלות את הקוביות, מידי פעם להקפיץ עד שכל הקוביות זהובות – שחומות.
לחמם תנור ל 180 מעלות בתבנית עם נייר אפייה לפזר את הקוביות ולאפות ב 180 מעלות כ 10 דקות.

כדאי לדעת ש…
חוץ מהשמן ההתחלתי לא מוסיפים עוד שמן.

4726 צפיות 5 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

תגובות

95 תגובות ב "קרוטונים למרק"

  הרשם  
עדכן

וגם… לא היתה לי פטרוזילה וכן היתה אבקת שום. עוד לפני האפייה טעמתי וזה היה בדיוק בטעם של הקנויים!!!

1 5 6 7