רצועות פיתה מטוגנות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

רצועות פיתה מטוגנות

רצועות פיתה מטוגנות, אתם מכירים את הפיתות המטוגנות שממתינות בערימות על הדלפק בחנויות לממכר שווארמה / פלאפל ? מהסוג שחייבים לנשנש ופשוט חייבים לאכול עוד אחד ועוד אחד.  חשבתי שהגיע הזמן להכין אותן בבית ולפנק בכיף את בני המשפחה. אי אפשר להפסיק לאכול אותן, תזכרו שאני לא אחראית להתמכרות הזאת…

יוצא הרבה

מרכיבים:

3 פיתות
כפית זעתר
כפית שומשום
2 כפות שמן (לא חובה)

הכנות:

1. לחתוך את הפיתות למקלות ואחר כך לחצות באמצע כך שיש מקלות קצרים.

2. לחמם מחבת עם שמן עמוק, להכין מראש את התיבול. לטגן את הפיתות עד הזהבה (קורה מהר) להעביר לנייר סופג ומשם בזריזות לקערה להוסיף את התיבול לערבב היטב.

לטרוף!

3556 צפיות 7 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

רצועות פיתה מטוגנותרצועות פיתה מטוגנות

גולשים מכינים וממליצים:

סמדר : "פשוט ממכר!!!! נחטף!!!"

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

3 תגובות

דבי

היי ניקי יקרה
יש חנויות שיש את זה בטעם שום איך עושים את זה?

השב
ניקי ב

תוסיפי לתיבול שן שום קצוצה דקדק או כפית שום כתוש אבל עדיין הטעם הדומיננטי יהיה זעתר.

השב
ניקי ב

יש לי עוד רעיון, תערבבי שמן זית שום ומלח ותברישי את הפיתות אחרי הטיגון, שווה לנסות.

השב