גלידת תותים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
גלידת תותים

גלידת תותים

רוצים גלידה מפנקת והכי ביתית שיש ? רכה טעימה בדרך כלל לא מאמינים שהכנתם לבד בבית היא פשוט מושלמת! כל המשפחה מבקשת שוב ושוב והיא כל כך קלה להכנה

מרכיבים:

500 מ"ל שמנת מתוקה (2 קופסאות)
שפורפרת חלב ממותק 150 ג'
300 ג' תותים יפים (קופסא קטנה)
חצי כוס סוכר
(כמות הסוכר תלויה במתיקות התותים)
2 כפות ליקר

הכנות:

1. להקציף את השמנת והסוכר לקצפת יציבה, להנמיך מהירות ולהוסיף את החלב הממותק.

2. לטחון את התותים והליקר ולקפל אל השמנת.

3. לרפד את התבניות בניילון נצמד ולצקת המוס.

4. להקפיא לכמה שעות, להפוך על צלחת הגשה להוציא כ 10 דקות לפני ההגשה לשיש, לחתוך לפרוסות ולהתענג.

2232 צפיות 5 צפיות היום

תגובות

65 תגובות ב "גלידת תותים"

  הרשם  
עדכן

ניקי, פעם שניה שאני מכינה את הגלידה ופעם שניה שאני צריכה לחטוף אותה למקפיא כי אני לא מספיקה לסיים להכין וכולם כבר אוכלים ממנה!!! את תותחית,אלופה, וכל מילה נוספת מיותרת! תודה רבה לך!!! שבת שלום❤️

ניקי היקרה, ניתן לאכול גם כמוס כלו' לשמור במקרר ולא להקפיא? או שעדיף להכין את המתכון גלידת תות בצנצנת שהוא לא דורש הקפאה? תודה על כל העזרה!!

בוודאי

שמתי כף אחת ליקר קפה וחצי כוס חלב ממותק וקצת גרידת לימון. יצא מעדן!!!!! תודה ניקי!

ולגבי הליקר – יש לי ליקר קפה, ליקר שוקולד או ויסקי.. מה עדיף לדעתך? תודה

הי ניקי
אני מכינה עכשיו. בסופר היה רק קופסא של חלב ממותק (397 גרם) אם אשים בערך 1/4 כוס זה אמור להיות בסדר?
ולגבי שאר החלב, חבל לי לזרוק… ניתן לשמור במקרר/פריזר?
תודה

היי ניקי אפשר לשנות לגלידת וניל או שוקולד?את יכולה להביא לי בערך כמויות כי אני ממש לא מסתדרת עם ״לפי העין״ תןדה רבה ושבת שלום

אוי…מתתי…..טעיייים….

האם אפשר במקום חלב ממותק חלב רגיל או משהו דיאטטי תודה

הי ניקי,
במה אוכל להשתמש אם אין לי חלב מרוכז או ממותק?
תודה, לירן