כרוב מאודה עם ירקות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
כרוב מאודה עם ירקות

כרוב מאודה עם ירקות

כרוב מאודה עם ירקות, הנה מתכון שבלב שקט אפשר לאכול ממנו והרבה . הכרוב נראה ירק פשוט כזה כבר עדיף להכין ממנו סלט, טעות! הוא יוצא נפלא על האש.
קצת רוטב ועוד ירקות מצטרפים ויש כאן תבשיל נהדר. תבשיל שבכיף אני אוכלת ממנו בלי לחשוש שמה הגזמתי ואולי כדאי להפסיק, טעים משביע, בריא ממלא את הבטן בעצם מה עוד צריך לבקש מאוכל ? יאללה בואו נעבור למתכון.

7 מנות

מרכיבים:

כרוב קטן קצוץ
תפוח אדמה חתוך קטן
כרישה חתוכה קטן
פלפל אדום גדול חתוך קטן
רסק עגבניות
כף פפריקה מתוקה
כפית סוכר
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לשים במחבת חמה 4 כפות שמן לטגן כשתי דקות את תפוח האדמה, לקצוץ את הכרוב ולהוסיף להקפיץ מידי פעם אין צורך להוסיף שמן , להוסיף את שאר הירקות ולהקפיץ כ 10 דקות עד שהכל מתרכך.

2. להוסיף רסק סוכר ותבלינים לכסות במים קצת פחות ולבשל כ 20 דקות מידי פעם לערבב.

3021 צפיות 10 צפיות היום

כרוב מאודה עם ירקותכרוב מאודה עם ירקות

גולשים מכינים וממליצים:

שיילו : "ניקי הכנתי את זה עכשיו.. וזה טעים סוףףף.. מעדן"

תגובות

50 תגובות ב "כרוב מאודה עם ירקות"

  הרשם  
עדכן

אפשר לבשל יום מראש?

תודה בכל מקרה כבר מצאתי את התשובה בתגובות.

איזה כמות של רסק עגבניות 100גר' או יותר?