ירקות בנוסח סיני

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
ירקות בנוסח סיני

ירקות בנוסח סיני

ירקות בנוסח סיני, אני אוהבת תבשילי ירקות, זאת בדרך כלל מנה גדולה עם המון ירקות צבעונית נראית טוב שמסתכלים עושה חשק לאכול. בקיצור גם מי שלא מתלהב מירק ספציפי יש עוד מספיק ירקות שאפשר לאכול.
מכיוון שאני דואגת למנה גדולה לפעמים ואני אומר את זה בשקט (בעלי לא תמיד מסכים איתי) המנה הבשרית קצת מיותרת הירקות כל כך טעימים וממלאים שאפשר לאכול חופשי כמה שרוצים, חוץ מזה ירקות זה בריא ותמיד טוב לאכול כמה שיותר.

מרכיבים:

2 גזרים חתוכים למקלות
2 פלפלים אדומים חתוכים למקלות
2 פלפלים צהובים חתוכים למקלות
2 זוקיני צהוב חתוכים למקלות
ראש ברוקולי חתוך לפרחים
בצל בינוני חתוך לרבעים ופרוס
כף סילאן
כפית רוטב סויה
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לחלוט את הברוקולי כ 5 – 6 דקות במים רותחים ולסנן.

2. במחבת חמה לטגן את הגזר כשלוש דקות להוסיף את הפלפלים ולטגן עוד כשלוש דקות, להוסיף את הבצל טיגון של שתיים שלוש דקות ולהוסיף את הקישואים לטגן כשתי דקות בסוף להוסיף את פרחי הברוקולי.

3. לטגן עד שכל הירקות מתרככים לתבל להוסיף סילאן ולהוריד מהאש.

1159 צפיות 4 צפיות היום

גולשים מכינים וממליצים:

מאנדיי : יצא טעים (-: תודה

תגובות

היה הראשון להגיב

  הרשם  
עדכן

הי ניקי . שאלה קטנה, זה הולך גם עם כרובית?

היי ניקי,ערב טוב!

מה זה זוקיני?(סורי על הבורות)

מזל טוב על על מדד הצפיות באתר!

בברכה

רונן

היי ניקי יקרה,
מה שלומך?

האם אפשר להגיש את הסלט הזה גם קר?

היי ניקי
בשבת שחלפה האורחים בלעו את המטעמים החדשים שניסיתי השבוע
חזה מוקפץ עם שועית
ובורקס בשר(עם רוטב פטריות)
היה מטורף
הבוקר קניתי באיטליז שוארמה הודו ברולדה
האם יש לך מתכון שיתאים לזה
אם לא בבקשה תפני אותי למתכון שילך עם זה
מה שבטוח עולם הבא יש לך בגדול
שבזכותך הגברים שמחים ומרוצים
(כמה זמן בישול הוא צריך?)
תודה מראש וסליחה על המגילה הארוכה!!!!

היי ניקי …. לטגן בשמן זית או שמן קנולה? ודבר שני אפשר להוסיף מעט צ'ילי מתוק? והאם אפשר לעשות כל זה על מחבת פסים? תודה 🙂

היי ניקי,
קודם כל על המתכונים המעולים! בזכותך אני קבלת מחמאות ללא סוף!
אני מארחת חברים לארוחת דגים על האש ( לבקשתם…) היית מצרפת את המתכון הזה? אולי יש לך הצעות אחרות לתוספות מתאימות? אין לי מושג מה לקשור לדגים ….
תודה , מיטל

שלום ניקי
האתר מקסים. האם צריך לטגןאת הירקות בשמן?
תודה רבה