ארטישוק ירושלמי עם זיתים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

ארטישוק ירושלמי עם זיתים

ארטישוק ירושלמי עם זיתים,  הוא פה ראיתי אותו !! הוא הגיע וזה חובה אל תוותרו על הירק המופלא הזה
הוא שווה ברמות על הוא משדרג כל תבשיל בצורה שקשה להאמין.  ולמי ששואל כן אני מתכוונת לירק המכוער הזה שממבט ראשון נראה לא משהו אבל בטעימה ראשונה מתאהבים ♥ כמה חבל שהוא לא נמצא כל השנה…

מרכיבים:

בצל גדול
10 ארטישוק ירושלמי (בינוניים) חתוכים לקוביות
בטטה דקה מאורכת
קופסת זיתים חרוזית פרוסים
2 כפות פפריקה
כפית כורכום
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לחלוט את הירושלמי כ 5 דקות במים רותחים ולסנן.

2. לחלוט את הזיתים כ 3 פעמים במים רותחים כל פעם 15 דקות ולסנן.

2. לחתוך את הבצל לחצי ולפרוס לטגן עד שמזהיב. לפרוס את הבטטה לפרוסות ולהוסיף יחד עם הירושלמי לבצל לטגן כדקה ולהוסיף את הזיתים לתבל להוסיף כ 2 – 3 כוסות מים ולבשל כ30 דקות או עד שהכל רך.

2484 צפיות 9 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

30 תגובות

אסתי

היי ניקי,כרגיל מאוהבת במתכונים שלך
והם תמיד יוצאים מוצלחים,תודה רבה לך❤️
השאלה שלי אם אפשר להחליף את הבטטה בתפוח אדמה?,ואם גם לחלוט לפני הבישול?

השב
niki

לדעתי אפשר כבר לוותר, כי הארטישוק ירושלמי זה סוג של תפוח אדמה…

השב
אסתי

צודקת
מבאס כי אין לי בטטה וזה יצא דווקא מושלם עם בטטה.
תודה על התשובה.

השב
שמי

אה ניקי ועוד שאלה איך אני עושה שזה יהיה סמיך כמו בתמונה זהיוצא לי פשוט רוטב רגיל ואני רוצה סמיך כמוך מה אפשר לעשות?!

השב
שמי

היי ניקי!!
אם אני רוצה להוסיף פיטריות אז אני צריכה לחלוט אותם או משהו כזה?? אני צריכה את התשובה די מהר

השב
אושרת

היי ניקי
מה שלומך?? יש לי שאלה אני יכולה להחליף את הבטטה בתפוח אדמה? ואת הארטישוק הירושלמי בארטישוק רגיל??
אשמח לתשובה
חג שמח
אושרת

השב
niki

היי אושרת
ארטישוק ירושלמי ולבבות ארטישוק זה לא אותו דבר בכלל שונים לחלוטין, במקרה השמות דומים, את יכולה להחליף את הארטישוק בתפוחי אדמה.

השב
אושרת

יש לך במקרה איזה מתכון אם תחתיות ארטישוק וזיתים או משהו בסגנון כי אני צרכה את זה לערב
תודה רבה וחג שמח
אושרת

השב