במיה מוקפצת עם בטטות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

במיה מוקפצת עם בטטות

מרכיבים:

חצי חבילת במיה (קפואה)
2 בטטות גדולות
2 בצלים
כף גדושה דבש
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לחלוט את הבמיה כ 6 דקות לסנן ולשמור בצד.

2. לחתוך את הבטטות לקוביות קטנות, לפרוס את הבצל לחצי ולפרוס דק.

3. במחבת חמה לטגן את הבטטות כ 5 דקות להוסיף את הבצל ולטגן עד שהבטטות רכות (לא מתפרקות).

4. להוסיף את הבמיה דבש ולתבל לטגן תוך כדי בחישה עוד כשתי דקות.

1757 צפיות 6 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

תגובות

15 תגובות ב "במיה מוקפצת עם בטטות"

  הרשם  
עדכן

היי אפשר להכניס לתנור אח"כ שיהיה יותר קריספי או שזה לא מתאים?