לביבות תפוחי אדמה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
לביבות תפוחי אדמה

לביבות תפוחי אדמה

לביבות של קסם, שני מצרכים זה כל הסיפור משני מצרכים יוצאות לביבות מדהימות!  קשה להאמין שמכלום מצרכים וכלום עבודה יוצאות כאלה לביבות.  הן טעימות מאוד מאוד, שוות מאוד מומלצות לאירוח קל או לארוחת ערב קלה, הן פשוט לביבות מושלמות! דרך אגב הן אפויות ובלי ביצים ובלי קמח.

15 לביבות

מרכיבים:

4 תפוחי אדמה
1 תפוח אדמה בינוני
(סך הכל 800 ג' תפוחי אדמה)
בצל בינוני קצוץ
כפית מלח

הכנות:

1. למלא סיר במים להרתיח את תפוחי האדמה לקלף. תפוח אדמה (אחד) להוסיף לסיר ולבשל עד שהוא רך ולמעוך לפירה, את שאר תפוחי האדמה לגרד גס ולשים בקערה.

2. לחמם תנור ל 180 מעלות כ 10 דקות מראש.

3. לחתוך את הבצל קטן, במחבת לשים שתי כפות שמן ולטגן את הבצל עד שמזהיב תוך כדי בחישה ולהוסיף לקערה יחד עם התפוחי אדמה, להוסיף מלח וליצור לביבות.

4. לטגן עד שמזהיב משני הצדדים.

5. אפייה : להכין תבנית עם נייר אפייה משומן יפה, לסדר את הלביבות ולאפות כ 25 דקות או עד שמזהיב לא לנסות להפוך לפני, להפוך לצד השני לעוד 15 דקות או עד שמזהיב.

הערות:
אין ביצים ואין קמח

386305 צפיות 172 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

לביבות תפוחי אדמה

לביבות תפוחי אדמהלביבות תפוחי אדמהלביבות תפוחי אדמה

לביבות תפוחי אדמהלביבות תפוחי אדמהלביבות תפוחי אדמה

גולשים מכינים וממליצים:

סוניה : אין לא להאמין שאוכל משני מוצרים יכול להיות כזה טעים !!! ניגשתי בחשש כי חשבתי שהן יתפרקו וממש ממש לא !!! מעולה ברמות אחרות! (וטוב לבעל הטבעוני!)

טליה : אמאלה איזה טעים!!!!!!!! אני מכינה היום שוב!

בת – חן פוקס : הכנתי היום לכבוד נר ראשון של חנוכה- פשוט ללקק את האצבעות! כלום עבודה, כלום מצרכים- טעם של עוד. תודה וחג שמח 🙂

מעיין : "חוססססל אתמול
מתכון מעולה
טעים טעים טעים"

שני : "ניקי שמתי את הלביבות האלה בסנדוויץ יחד עם עגבניה ופרוסות חציל אפוי..בעלי לא הפסיק להלל אותך ואותי!"

אסתי : "עשיתי בדיוק לפי ההוראות ויצא מושלם!!!
מתכון מהמם!!!"

אמילי : "פשוט מתכון מעולה !!!
הוספתי פרמזן והלביבות פשוט טעימות ברמה מטורפת …."

תגובות

470 תגובות ב "לביבות תפוחי אדמה"

  הרשם  
עדכן

היי ניקי,
אחרי שמערבבים את כל העיסה לעשות לביבות וישר לתנור או לטגן ואח"כ לתנור? (שלב 4)
תודה

1 30 31 32