כרוב ברוטב עגבניות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
כרוב ברוטב עגבניות

כרוב ברוטב עגבניות

אחד הדברים הטובים שאפשר לעשות עם כרוב זה לבשל אותו בתוך רוטב, הכרוב אומנם רך אבל עדיין שומר על הפריכות שלו וזה הסוד של המתכון הזה. מרגישים את הפריכות בכל ביס וזה כל כך טעים.
כרוב זה דבר נהדר בתור תוספת מתאים כמעט ליד כל דבר, שניצל, דגים, עוף  הכרוב רק עושה טוב למנה העיקרית.
תוספת מושלמת וקלה מהסוג שלא מפסיקים להכין.

5 – 6 מנות

מרכיבים:

כרוב בינוני
2 בצלים
2 שיני שום
כפית קמח
כפית רסק עגבניות
2 עגבניות
כף רוטב צ'ילי מתוק
1 – 2 כוסות מים
כף פפריקה מרוקאית
כפית סוכר
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח (לא בטוח שצריך)


הכנות:

1. לקצוץ את הכרוב, אני שמה אותו בתוך מסננת ושוטפת אותו טוב בכיור שלא יהיו הפתעות בהמשך

2. לחמם מחבת עם 5 כפות שמן, להכניס את הכרוב ולטגן כמה דקות תוך כדי בחישה הכרוב מאבד את הנפח שלו.

3. לחתוך את הבצל קטן ולהוסיף לכרוב לטיגון של שתי דקות, לבחוש מידי פעם.

4. לחתוך את העגבניות לקוביות ולהוסיף לכרוב, להוסיף את שאר המצרכים, לבשל כ 20 דקות אש בינוניות.

כדאי לדעת ש…
ניתן להכין יום יומיים מראש, למי שדואג המתכון לא מתוק.

9281 צפיות 81 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

כרוב ברוטב עגבניותכרוב ברוטב עגבניות

גולשים מכינים וממליצים:

שירה : "מדהים וטעים!!!
בדיוק הטעם הנוסטלגי שחיפשתי….
תודה!!!"


כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

77 תגובות

אירית

היי ניקי הבנתי שצריך חבילה רסק קטנה אבל ברשימה יש טעות -כתוב כפית. יצא טעים מאוד
.

השב
רויטל

היי ניקי. יש לי עגבניות שרי ולא רגילות. כמה צריך לשים?
והאם זה משנה את המתכון? שאוותר על הדבש?
תודה

השב
עופרה אבטבי

ניקי שנים חיפשתי להכין כרוב כמו שאמא שלי הכינה לנו. תודה רבה. שדרגתי אותו הוספתי שום ובלי מים יצא מדהים אני אוכלת מהסיר.

השב
שירה

עשיתי את זה ו"רק" טעמתי… – טוב שיצאה כמות גדולה שנשאר משהו גם לאחרים… הקטן שלי התלהב ולא הפסיק לבקש "אמא, עוד כרוב", גם בעלי שבד"כ מפונק באוכל – לא הפסיק להתלהב!

השב