אטריות רחבות מוקפצות עם ירקות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
אטריות רחבות מוקפצות עם ירקות

אטריות רחבות מוקפצות עם ירקות

זאת מנה לשעת לחץ לא הכנתי כלום נגמר הזמן אני עסוקה אין לי כח (יש לי הרבה תירוצים בקנה) אטריות תמיד יש לי במזווה לשעת הצורך ירקות בוודאי שיש אז מה נשאר ? ללכת להכין כמובן. זאת מנה יפה צבעונית משביעה וטעימה.

מרכיבים:

300 ג' אטריות רחבות
2 גזרים
2 קישואים
100 ג' דלעת
בצל
חצי כוס אפונה
כוס שעועית ירוקה
כף גדושה רוטב צ'ילי מתוק
כף רוטב סויה
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. להכין את האטריות לפני ההוראות לסנן ולהוסיף כף שמן זית.

2. לחתוך את הירקות למקלות לחלוט את השעועית והאפונה את הבצל לחצות ולפרוס ואת  הדלעת לקוביות קטנות.

3. לטגן גזר כמה דקות להוסיף קישואים, דלעת, בצל ולטגן עוד כמה דקות להוסיף אפונה ושעועית ולטגן עד שכל הירקות מתרככים להוסיף את האטריות צ'ילי ולתבל.

4. להקפיץ כשתי  דקות לבדוק טעמים ולהוריד מהאש.

2718 צפיות 4 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

SN855598

SN855603

תגובות

28 תגובות ב "אטריות רחבות מוקפצות עם ירקות"

  הרשם  
עדכן

הי ניקי
יש לי ירקות קפואים ואין לי רוטב סויה או צילי. האם ניתן להכין רוטב אחר או להשתמש בתבלין כגון כורכום במקום?
תודה ולילה טוב

היי ניקי ערב טוב
כמה זמן צריך לחלוט את השעועית ואפונה?

ניקי מה שלומך אני שמחה על המתכונים שלך אני נהנית רק מלקרוא אותם תענוג

שלום ניקי,
סליחה על ההטרחה. בעלי ביקש אטריות רחבות מוקפצות עם ירקות. אבל יש לי רק גזר, בצל, ודלעת – לא בטטה או שאר הירקות שרשומים כאן – האם ניתן להכין עם הירקות שיש לי את המתכון הזה או את האטריות עם ירקות כתומים?

תודה רבה רבה ויום נעים:)

שלום,

האם אפשר לוותר על רוטב סויה? האם יש לו תחליף?

תודה