כרובית אפויה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
כרובית אפויה

כרובית אפויה

מתכון מעולה ואפילו דיאטטי, לא ניסיתם עדיין אז הפסדתם הוא יוצא מופלא, שני מצרכים זה כל הסיפור ואיזה טעם נהדר. תכפילו מראש אי אפשר להפסיק לאכול, מתכון מהסוג שלא מפסיקים להכין שוב ושוב…

מרכיבים:

כרובית גדולה
3 כפות שמן
מלח

הכנות:

1. לפרק את הכרובית לפרחים, פרחים גדולים לחצות באמצע.

2. לחמם תנור ל 180 מעלות כ 10 דקות מראש.

3. להרתיח סיר עם מים להכניס את פרחי הכרובית לבשל 5 – 6 דקות במים רותחים ולסנן.

4. לסדר את פרחי הכרובית בתבנית עם נייר אפייה, להזליף את השמן ולפזר מלח.

5. לאפות כ 40 דקות או עד שהכרובית זהובה.

הוגש עם ספגטי עם שאריות עוף, מרק עגבניות, מטבוחה ותפוחי אדמה קטנים אפויים

כדאי לדעת ש…
הכרובית מעולה זה אחד המתכונים הכי טעימים שיש לכרובית, מתאים למי שמחפש מתכונים לשמירה על המשקל. ניתן להכין יומיים מראש, אפשר לאכול בטמ"פ החדר. אפשר להחליף את הכרובית בברוקולי.
חשוב לא לבשל יותר מידי את הכרובית עם המים, הכרובית לא צריכה להיות רכה מאוד והיא צריכה לשמור על פריכות. מי שפיספס בבישול והכרובית רכה מידי שיכין לביבות כרובית.

6375 צפיות 2 צפיות היום

תגובות

36 תגובות ב "כרובית אפויה"

  הרשם  
עדכן

ניקי שלום,
הייתי שמחה לדעת מהיכן קונים את הקערות הכסופות עם הידיות, כמו אלו שבתמונות..
תודה רבה.

הי ניקי,
תודה על המתכונים, אני משתמשת מלא!
תגידי, אפשר להשתמש בפלפל רגיל טחון, או חשוב גרוס דווקא?