בורגול עם שום ובצל

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
בורגול עם שום ובצל

בורגול עם שום ובצל

כמו שמחזיקים אורז במזווה תמיד תחזיקו בורגול כולה 15 דקות על האש וזה מוכן, לא הכנתם כלום צריכים תוספת ? תעשו בורגול. זה גם מתאים לארוחת מפסקת מי שרוצה משהו קצת שונה מהאורז והפעם עם תוספת קלה שמשדרגת את כל העניין.

3 מנות

זמן הכנה:
כ – 35 דקות

מרכיבים:

כוס בורגול גס
2 כוסות מים
בצל גדול חתוך לרבעים ופרוס דק
5 שיני שום פרוסות
2 כפות פטרוזיליה קצוצה
חצי כפית טימין
חצי כפית פטרוזיליה מיובשת
פלפל שחור גרוס
כפית מלח

הכנות:

1. במחבת חמה עם שמן לטגן את הבורגול להוסיף מים ולתבל. להרתיח להנמיך את האש לנמוכה לכסות ולבשל כ – 15 דקות להוריד מהאש ולהשאיר מכוסה 15 דקות נוספות ולערבב.

2. במחבת נפרדת לטגן את הבצל עד הזהבה להוסיף את השום לטגן כשתי דקות לתבל עירבוב קל ולהוריד מהאש.

3. לשים את הבורגול בצלחת הגשה לפזר פטרוזיליה ומעל לשים את הבצל והשום.

5436 צפיות 8 צפיות היום

בורגול עם שום ובצלבורגול עם שום ובצל

גולשים מכינים וממליצים:

טלוש : "וואו, ניקי.. פעם ראשונה בחיי שאני מכינה בורגול.. הכנתי לפי המתכון ויצא כ"כ טעים!!! תודההה"

תגובות

66 תגובות ב "בורגול עם שום ובצל"

  הרשם  
עדכן

היי ניקי, הכנתי את המתכון הזה כבר מספר פעמים והוא נפלא! הפעם הוספתי קצת עדשים שחורות ויצא ממש מוצלח (-:

חייבים להכין את הבורגול במחבת? או שאפשר גם בסיר?

היי ניקי ערב טוב יש לי בורגול דק.. ממש מתחשק לי להכין האם זה מתאים? אם כן האם הכמויות זהות?
תודה רבה אין כמוך את מצילה ברגעים קשים:)

1 3 4 5