נזיד עדשים וירקות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
בסוף השבוע מכינים דברים טובים במטבח

נזיד עדשים וירקות

נזיד עדשים וירקות, לפעמים מנה אחת עושה את כל הארוחה, תבשיל עשיר סמיך טעים שממלא את הבטן הוא כל כך משביע שלא בטוח שצריך להכין עוד משהו בתאבון.

מרכיבים:

כוס עדשים ירוקות
בצל גדול קצוץ
2 גזרים פרוסים
2 קישואים חתוכים למקלות
עגבניה קצוצה
2 – 3 כוסות מים
רסק עגבניות קטן
כף פפריקה מתוקה
סוכר לפי הטעם
א. מרק
פלפל שחור טחון
מלח

הכנות:

1. להשרות את העדשים כשעתיים, בנוסף לבשל אותן במים רותחים כחצי שעה נוספת.

2. לטגן את הבצל, להוסיף את הגזר ולטגן עד שהוא מתרכך, להוסיף את הקישואים עגבניה ולטגן עד שהם מתרככים, להוסיף את הרסק, סוכר, תבלינים ועדשים ולכסות במים, לבשל כחצי שעה תוך כדי עירבוב עד שהירקות רכים, לבדוק טעמים.

9055 צפיות 47 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

דניאל : הכנתי את הנזיד ויצא מעולה!!!מנה משביעה ומאוד טעימה …דניאל

אולה : "אני עדין בהלם כמה טעים זה יצא,וואו!"

איירין : "עוד מתכון למחברת המתכונים שלי – הכנתי ויצא מעדן. תודה!"

סאלי : "יצא מעולה!!"

רועי : "ואי ניקי, זה יצא מדהים.
בדיוק כשהתחלתי לבשל התחיל לרדת גשם ולכולם התחשק תבשיל חם ומשביע, אז זה בא ממש בזמן."

תגובות

107 תגובות ב "נזיד עדשים וירקות"

  הרשם  
עדכן

היי ניקי
אפשר לוותר על רסק עגבניות (אולי לעשות בבית מעגבניה חתוכה) ו
לוותר על סוכר וללתר על ואבקת מרק? רוצה חהכין את המתכון אבל אלו שלושת דברים שלא משתמשת בהם בבישולים

היי ניקי, האם יש דרך לוותר על ההשרייה? זקוקה לארוחה מהירה יחסית.. אולי ארתיח אותם בנפרד לחצי שעה ואז אבשל עם הירקות?
תודה!

1 6 7 8