טנזיה – אורז עם פירות יבשים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
טנזיה - אורז עם פירות יבשים

טנזיה - אורז עם פירות יבשים

תוספת מעולה לאורז לבן, משדרג את האורז בכמה דרגות של טעמים והיא קלאסית לטו בשבט. אני מכינה אותה בדרך כלל כל השנה ולא רק בטו בשבט מהסיבה הפשוטה שאנחנו מאוד אוהבים אותה והיא כל כך קלה להכנה.

מרכיבים:

2 בצלים קצוצים
פירות יבשים מסוגים שונים חתוכים (בערך 2 כוסות)
(משמשים, תמרים, צימוקים, תאנים)
1/4 כוס סילאן
חצי כפית קינמון
כוס מים
מל"פ (מלח, פלפל)

הכנות:

1. לטגן את הבצל, להוסיף את הפירות יבשים לטגן כמה דקות תוך כדי עירבוב. להוסיף מים, סילאן, קינמון, מל"פ, לבשל כ 20 דקות, הפירות צריכים להיות רכים, לערבב ולבדוק טעמים.

בתאבון

4649 צפיות 3 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

טנזיה - אורז עם פירות יבשים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

36 תגובות

שמחה

היי ניקי
האם אני מבשלת את האורז בנפרד ואז מוסיפה את הפירות היבשים?

השב
ליאת

היי.. שאלה לי
איזה מתכון של עוף היית משדכת לזה לארוחה מושלמת?

השב