טנזיה – אורז עם פירות יבשים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
טנזיה - אורז עם פירות יבשים

טנזיה - אורז עם פירות יבשים

תוספת מעולה לאורז לבן, משדרג את האורז בכמה דרגות של טעמים והיא קלאסית לטו בשבט. אני מכינה אותה בדרך כלל כל השנה ולא רק בטו בשבט מהסיבה הפשוטה שאנחנו מאוד אוהבים אותה והיא כל כך קלה להכנה.

מרכיבים:

2 בצלים קצוצים
פירות יבשים מסוגים שונים חתוכים (בערך 2 כוסות)
(משמשים, תמרים, צימוקים, תאנים)
1/4 כוס סילאן
חצי כפית קינמון
כוס מים
מל"פ (מלח, פלפל)

הכנות:

1. לטגן את הבצל, להוסיף את הפירות יבשים לטגן כמה דקות תוך כדי עירבוב. להוסיף מים, סילאן, קינמון, מל"פ, לבשל כ 20 דקות, הפירות צריכים להיות רכים, לערבב ולבדוק טעמים.

בתאבון

3210 צפיות 10 צפיות היום

טנזיה - אורז עם פירות יבשים

תגובות

36 תגובות ב "טנזיה – אורז עם פירות יבשים"

  הרשם  
עדכן

היי ניקי
האם אני מבשלת את האורז בנפרד ואז מוסיפה את הפירות היבשים?

היי.. שאלה לי
איזה מתכון של עוף היית משדכת לזה לארוחה מושלמת?