פטריות מוקפצות בסויה וסילאן

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
פטריות מוקפצות בסויה וסילאן

פטריות מוקפצות בסויה וסילאן

אני מתה על פטריות, מבושלות, מוקפצות, טריות עם נגיעות של שמן זית. הכל הולך. כל סוף שבוע אני חייבת אבל חייבת לעשות משהו עם פטריות,
זאת תוספת מופלאה לארוחה והדבר שהכי טוב חוץ מהטעם הנהדר ? 5
דקות הכנה על השעון ויאללה לשולחן. זה אחד המתכונים הכי קלים שיש לא סתם אני אומרת 5 דקות הכנה, כלום עבודה ויוצא נהדר.
זה מתחסל כמו צ'יפס עד כדי כך זה טוב.

2 – 3 מנות

מרכיבים:

25 פטריות שמפיניון
2 כפות סילאן
2 כפות רוטב סויה
חצי כף רוטב צ'ילי מתוק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

  1. 1. לחתוך את הפטריות לחצי, פטריות גדולות לחתוך לרבעים.

2. לחמם מחבת עם 4 – 5 כפות שמן כשהמחבת חמה להוסיף את הפטריות החתוכות ולהקפיץ כדקה להוסיף את שאר המצרכים להקפיץ עוד דקה אפילו פחות ולהוריד מהאש.

זה כל הסיפור הטעים.

מוזמנים לעקוב אחרי גם באינסטגרם טעים שם 🙂

הוגש עם אורז סיני עם ירקות (האורז הכי טעים שיש) וירקות אפויים.

כדאי לדעת ש…
אין מה להכין מראש ההכנה כל כך מהירה שעדיף להכין באותו יום שאוכלים זה גם טעים יותר, אפשר להחליף את הסילאן בדבש.

224765 צפיות 45 צפיות היום

גולשים מכינים וממליצים:

נגה : ניקי שלום, עשיתי עכשיו את המתכון ויצא מעולה!!! הכל התחסל תוך מספר דקות!!! הוספתי למתכון בצל וקצת פטריות שימאג׳י.
תודה רבה לך על המתכונים הטעימים.
נגה

נעה : "הכנתי את זה לארוחת שישי, וכולם החמיאו לי בטירוף.
כמה קל להכין, ככה טעים"

מורן : "חזרתי רק כדי לספר שהכנתי וקיבלתי בזכותך הרבה מחמאות"
תודה! 🙂

אודליה : "2 דקות הכנה, יצא מעולה!"

יעל : "ניקי המדהימה – הכנתי בסופ"ש את הפטריות, קציצות עוף אפויות, מג'דרה, חזה עוף בפטריות ועגבניות,עוגיות חמאה (שהילדים נהנו להכין ולאכול מהן מאד!)עוגת שמרים ,כמו כל שישי, הכל ע"פ המתכונים שלך. הכל נטרף וזכיתי להמון מחמאות בזכותך! את מוכשרת מאד ונותר לי רק להודות לך על כך שאת חולקת איתנו את הכישרון!!
הילדים שלי גדלים על המתכונים שלך…תודה וחיבוק וירטואלי ממני 🙂 יעל"

שרתי : "יצא טעים טעים.. היינו בהלם כמה טעים! 🙂 כדאי לעשות כפול..
עשיתי עם לביבת תפוחי אדמה גדולה, פיתות זעתר בטוויסט לשמיר וסלט עשיר..
היתה ארוחת ערב מדהימה.
איך בעלי אומר לי?
"בזמן האחרון הולך לך!"
בזכותך ניקי, תודה רבה!"

תגובות

160 תגובות ב "פטריות מוקפצות בסויה וסילאן"

  הרשם  
עדכן

בעלי בקש פטריות בלי טיגון… מה את אומרת? יש לך רעיון?

הי יקרה.
אפשר להוסיף בצל?
כלומר לחצות ולפרוס ולטגן יחד עם הפטריות?
משתלב?

המתכון נהדר כמו כל המתכונים שלך. הפכת אותי לבשלנית והכל ככ טעים! אני מוצאת את עצמי מסתכלת באתר סתם בשביל הכיף לפעמים 🙂 תודה ושבת שלום!

אפשר להכפיל כמויות?

ניקי שלום,
אם אני אכין עם הפטריות מקופסאות שימורים, זה יהיה טעים?
או ממש לא?
ועוד שאלה:
הסלט הזה הוא סלט חם או קר?
תודה

1 9 10 11