כרובית אפויה בפירורי לחם זהובה ורכה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
כרובית אפויה בפירורי לחם זהובה ורכה

כרובית אפויה בפירורי לחם זהובה ורכה

כרובית אפויה בפירורי לחם זהובה ורכה. תוספת או נישנוש ? זאת תוספת ואפילו תוספת מעולה, יש לה רק בעיה אחת היא לא מצליחה להגיע לשולחן בשלמותה. אחד המתכונים הוותיקים שלי שאני תמיד חוזרת אליו באהבה. מאוד פשוט להכנה והכרובית יוצאת יפהפיה, צבע מקסים והטעם קריספי משגע.
בדרך כלל מנשנשים אותה פרח אחר פרח עד שלא נשאר כלום לארוחה (כן אני מתכוונת אליך בעלי היקר). נכון שלא שווה לריב עם הבעל בשביל כרובית ?

מרכיבים:

כרובית מפורקת לפרחים
2 כפות פירורי לחם
כפית גדושה פטרוזיליה מיובשת
חצי כוס שמן זית
כף פפריקה מתוקה
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. להרתיח מים לחלוט את הכרובית כ 2 דקות ולסנן. לערבב שמ"ז, תבלינים, פירורי לחם  ופטרוזיליה, לטבול כל פרח במשרה ולסדר בתבנית (במידה והתיבול לא נוזלי מספיק להוסיף שמ"ז).

2. בתיבול שנותר להבריש את פרחי הכרובית. חום בינוני 180 מעלות בסביבות 40 דקות או עד שהפרחים רכים.

11315 צפיות 1 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

כרובית אפויה בפירורי לחם זהובה ורכהכרובית אפויה בפירורי לחם זהובה ורכהכרובית אפויה בפירורי לחם זהובה ורכה

גולשים מכינים וממליצים:

שירן : ווואאאוווו יצא פשוט מדהים וטעים…. ניקי תודה רבה על מתכונים מנצחים, מאוהבת באתר שלך
תמשיכי לפנק אותנו

דפנה : מדהים פשוט נפלא. ניתן להכין כך גם עם ברוקלי … אבל נגמר מהר מידי

רעות : מדהים מדהים מדהים!הוספתי שום כתוש לבלילה ויצא מעולה!תודה על המתכונים המדהימים והכי חשוב קלים וידידותיים למשתמש 🙂

מיכל : "להיט!!הבעיה באמת שכמעט הכל חוסל! קשה לעמוד בפני הטעם המושלם. תודה ניקי."

יוחנן : "מתכון מדהים טעים ללקק ת'אצבעות.
לא מאמין שחיסלתי הכל לבד…"

מנוחה : "הכנתי את הכרובית שלך (שכרגע בתנור מחכים לתוצאות..)
ועוד מלא מתכונים טעימים שלך,תמיד זה יוצא מוצלח!!
חוץ ממתי שאני לא מקשיבה לך ולא מדיקת בכמויות..(;
ועכשיו לשאלתי,אני מנהלת בית חב"ד באיזה מקום נידח בעולם,ואין לי בכלל הרבה מוצרים.
עכשיו הביאו לי שתי גבינות ושתי שמנות חמוצות..
מרוב שהן יקרות מפז,אני מחפשת אם יש לך מתכון שאנצל אותם בצורה הטובה ביותר?!
תודה לך,ובזכותך יש מאות אנשים שאוכלים אוכל כשר,ומעולה!!!"

הילה : "ניקי, טעים כ"כ. מתכון שאני מכינה כבר כמה שנים וכל פעם אליפות"

מורן : "זה לא נורמלי הדבר הזה!!! פשוט טעים! חיסלתי כרובית ענקית לבד!
ניקי את משהו מיוחד תבורכי!"

אסתי : "וואוו וואוו וואווו!!!
ממליצה בחום, מושלםם
זה מתכון שהופך את הכרובית מטעימה, למיוחדת!
תמשיכי להפציץ ניקי, נהנית ממש מהאפליקציה המדהימה שלך!!"

תגובות

189 תגובות ב "כרובית אפויה בפירורי לחם זהובה ורכה"

  הרשם  
עדכן

וואו!הכנתי עכשיו.טעים ברמות!חוסל בשניות.תודה ניקי על מתכונים מנצחים!

שאלה גם לגבי הכרובית וגם לגבי תפוחי אדמה בתנור: אני מכינה את ארוחת השבת בבוקר ונוהגת לשמור בתנור שבת עד הארוחה. תפוחי אדמה וכרובית יוצאים לי בד"כ מכווצ'צים ולא קריספיים. מה דעתך? האם לשים בתנור מכוסה או לא מכוסה?

היי ניקי
האם אפשר לעשות את המתכון הזה גם על כרובית שלמה?

כרובית

היי ניקי
אין מילים בגדול על האתר שלך!
אני לא מפסיקה להנות ולהתפעל.
תודה רבה רבה על הבישול המעלף שלך והמתחדש כל פעם.
רוני.

אם אין לי פטרוזיליה, בזיליקום טרי גם תופס?

היי ניקי,
אם אני משתמשת בכרובית קפואה של סנפרוסט, האם גם אופים 40 דק'?
האם צריך לחלוט?
תודה רבה!

1 11 12 13