סלט חצילים מעולה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
סלט חצילים מעולה

סלט חצילים מעולה

אני אוהבת את הסלט הזה, בזכותו התאהבתי בחצילים זה אחד הסלטים הטובים שהכנתי, קשה לדמיין ארוחת שישי בלעדיו הוא והחלה חברים טובים 🙂 לא מוותרים עליו ולא משנה מה אני מכינה, בקיצור נוהל קבוע.
טעם נהדר סלט משובח ההכנה קלי קלות, סלט מושלם לשבת.

מרכיבים:

בצל
2 חצילים
200 ג' רסק עגבניות
כוס מים
כפית פפריקה
כפית סוכר
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לחתוך את החצילים לקוביות קטנות, לשים בסיר שמן בכמות שתכסה את התחתית לחמם ולהוסיף את החצילים לטגן כמה דקות תוך כדי בחישה, החצילים מתרככים.

2. לחתוך את הבצל לקוביות קטנות להוסיף לחצים ולטגן עד שהבצל שקוף.

3. להוסיף רסק מים ותבלינים לבשל עד שהכל רך בערך 20 דקות,

הוגש עם מקלות לחם, סלט עגבניות ופלפלים חריף ולביבות ירק

כדאי לדעת ש…
אפשר להכין יומיים שלוש מראש ולשמור במקרר, אפשר לאכול חם, בטמ"פ החדר ואפילו קר.

10917 צפיות 4 צפיות היום

גולשים מכינים וממליצים:

רוני : "נהדר, אי אפשר להפסיק לאכול את זה, וכל כך קל להכין!
תענוג. תודה רבה!!"

דורין : "ייאאאמיי! תודה ניקי!
אין עליך כרגיל! מתאפקת עד שבת!"

שוש: "אין לך מושג כמה זמן אני מחפשת מתכון טוב לסלט חצילים.
ניסיתי המון מתכונים ואף אחד לא השביע את רצוני.
הכנתי את הסלט הזה לשבת והתמכרתי!!
בדיוק כזה רציתי!!!
הוא פשוט מדהים!"

גלי : אין על הסלט הזה
כבר שנים שאני מכינה אותו ותמיד מצליח וטעים חם או קר
באותו הרגע או למחרת

שי : חייבת חייבת לומר משהו אין דברים כאלה אני חיסלתי שתי פרוסות עם הסלט הוא מדהים תודה ניקי

ענתוש : פשוט מעולה!! אין לי מילים!!! זה נטרף כ"כ מהר שהכנתי אחרי יומיים כמות כפולה.. 🙂

שם :  הסלט קליל להכנה – 5 ד' והוא כבר על הגז. טעמתי, תיקנתי תיבול וטעמתי שוב (ככה חצי סיר הלך). היום אכלתי אותו עם פרוסת לחם, גבינה וקצת חריף. מה אני אגיד לך – אליפות. הכנסתי אותו לספר המתכונים המשפחתי. תודה גם מבעלי!

נופר : "הספיק ניסיון אחד עם הסלט הזה (שכמובן…הוא פשוט נטרף בין רגע..!) כדי להחליט פה אחד שהוא הופך להיות אורח קבע בארוחות! אז שוב תודה ענקית על המתכונים הכל כך (!!!) מדוייקים ונפלאים בטעמם :)"

עמיר : "הסלט יצא טעים בצורה בלתי רגילה. נכנס בוודאות לרשימת הזהב של 'מנות הבית'. תודה רבה!"

תגובות

252 תגובות ב "סלט חצילים מעולה"

  הרשם  
עדכן

ניקי ב – את אלופה והפכת את החיים שלי להרבה יותר קלים וטעימים. מקסימה שכמותך, תודה על נדיבות הלב שלך שאת ככה משתפת וחולקת את הניסיון והכשרון שלך.

היי ניקי.
ניתן להחליף את הרסק בקטשופ או שבכלל לא להוסיף את הרסק?

1 15 16 17