שעועית ירוקה ברוטב עגבניות ופלפלים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

שעועית ירוקה ברוטב עגבניות ופלפלים

שעועית ירוקה ברוטב עגבניות ופלפלים, איזה כיף לארח או להתארח (כל אחד בוחר מה הוא אוהב) ולראות שיש מבחר גדול של אוכל על השולחן.
תוספות הן חלק חשוב מהעניין הרי מנת בשר יכולה להיות הכי טובה חייבת איזו שהיא תוספת (עדיפות לכמה תוספות) ליד ואם יש בה רוטב זה מושלם.
תמיד יש לי שעועית קפואה בפריזר טוב להחזיק בבית כשצריכים תוספת מהירה ולא קשה.
תבשיל קל ומשביע, כל ההכנה לוקחת 15 דקות והיא מוכנה מאוד מתאימה לאירוח או סתם שלחוצים בזמן או כשאין רעיונות מה להכין (אמאל'ה הלכה לי המוזה),
הולכים לפריזר או בודקים מה יש במזווה בשביל לקבל רעיונות ופתאום אני יודעת מה להכין איזה כיף, יאללה הסיר עולה על האש וריחות טובים מתפשטים ברחבי הבית.

מרכיבים:

בצל בינוני חתוך לקוביות
2 שיני שום קצוץ
חצי חבילת שעועית ירוקה קפואה
4 עגבניות חתוכות לקוביות
2 פלפלים חתוכים לקוביות
רסק עגבניות קטן
כפית סוכר
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לטגן את הבצל עד הזהבה, להוסיף שום את הפלפלים והעגבניות לבשל כמה דקות, להוסיף מים ולכסות את הירקות להוסיף  רסק סוכר תבלינים, להרתיח ולהנמיך את האש לבינונית.

2. להוסיף את השעועית ולבשל כ10 דקות, מידי פעם לערבב.

7961 צפיות 75 צפיות היום

גולשים מכינים וממליצים:

סימה : הכנתי לערב שבת כתוספת לאורז והבשר , יצא פשוט מדהים בצבע וכמובן הטעם . תודה על עוד מתכון קליל וטעים .

 

תגובות

117 תגובות ב "שעועית ירוקה ברוטב עגבניות ופלפלים"

  הרשם  
עדכן

היי ניקי יקרה,
אני רוצה לעשות את השעועית הירוקה אבל עם נתחי בשר בבישול ארוך. נראה לך שיעבוד? איך לעשות?

היי ניקי, המתכונים שלך נפלאים! מכינה הכל ממך 🙂 תודה רבה!
כמה זמן לתת לפלפלים ולעגבניות להתבשל לפני שמוסיפים את השעועית?

הכנתי לשבת יצא מושלם נשאר כמות
יש אפשרות להכין קציצות בשר בנפרד לטגן אותם ואז לחמם ברוטב שיספוג טעמים? או הצעה אחרת שלך אשמח

אם אני רוצה שקית שלמה של שעועית ירוקה,להכפיל כמויות? זה נראה לי כמות עצומה.

הי ניקי המהממת
אפשר להוסיף לזה כרעיים עוף?

1 6 7 8