פסטה ברוטב עגבניות וזיתים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

פסטה ברוטב עגבניות וזיתים

פסטה ברוטב עגבניות וזיתים, יום ראשון מתאים לאוכל קליל וטעים.
אחרי כל כך הרבה זמן שלא העלתי פסטה טובה לאתר הגיע הזמן ואין יום יותר טוב מיום ראשון להכין פסטה.  משהו קל אחרי סוף שבוע מלא אוכל בשרים, גם ככה חם מידי בשביל משהו אחר אז פסטה זה אחלה פיתרון.

5 מנות

זמן הכנה:
כשעה

מרכיבים:

200 ג' ספגטי חצוי
בצל קצוץ דק
שן שום קצוצה
2 עגבניות
3 – 4 כוסות מים
קופסת זיתים מגולענים
רסק עגבניות קטן 100 ג'
כפית פפריקה
1/4 כפית כמון
כף א. מרק
2 כפיות סוכר שטוחות (לפי הטעם)
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. להרתיח מים ולחלוט את הזיתים 15 דקות ולסנן לחזור על הפעולה עוד פעמיים.

2. להרתיח מים לסמן איקס על כל עגבניה ולחלוט אותן כ3 דקות, לקלף ולקצוץ.

3. לטגן את הבצל להוסיף את השום ולטגן עד הזהבה, להוסיף את העגבניות זיתים לטגן כשתיים שלוש דקות להוסיף רסק ותבלינים ו3 כוסות מים להרתיח להנמיך את האש לבינונית ולהוסיף את הספגטי, לבשל כ 20 דקות, מידי פעם לערבב, לבדוק טעמים, במידה וחסר נוזלים להוסיף מעט מים כל פעם.

3748 צפיות 11 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

גלית : כרגיל, אין על המתכונים שלך! מוצלח ביותר!!! פה ושם שיניתי והוספתי קצת טעם משלי, אבל יצא פנטסטי! תודה וחג חנוכה שמח לך ולבני משפחתך!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

62 תגובות

ליהי

היי ניקי,
אפשר גם לעשות את זה עם חזה עוף חתוך לקוביות?

השב
אבישג

היי ניקי,
לא צריך לבשל את הפסטה בנפרד לפני?
תודה

השב
ורד

תודה רבה על מתכון מצויין.
אגב ניסיתי הרבה מתכונים מהאתר שלך וזה תמיד יצא הצלחה
אז תודה רבה על על המתכונים המצויינים והקלים.
ורד.

השב
אירית

ראשית תודה על המתכונים שלך, אני שונאת לבשל ושני המתכונים שאימצתי הם ממך צורכי זמן מינימליים ופשוטים.
שנית האם אפשר להשתמש בקופסת עגבניות מרוסקות במקום עגבניות טריות ?
ולבסוף בעצם רציתי להכין פסטה ברוטב עגבניות כי זה מה שהבנות שלי אהבו באיטליה.
האם פשוט, לא לבשל עם זיתים, את המתכון הזה?
תודה רבה
אירית

השב
נעמה

היי ניקי,
בזמן החליטה הסיר עדיין על האש? או שאחרי ההרתחה מכבים את הגז וכניסים את זיתים ל15 דקות במים רותחים בלי אש?
תודה!

השב