תפוחי אדמה ברוטב

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
תפוחי אדמה ברוטב

תפוחי אדמה ברוטב

תפוחי אדמה ברוטב, אני בעד לנסות להכין דברים בדרך קצת שונה, מי יודע מה יצא ואולי אפילו יתגלה משהו חדש.
בדרך כלל כשמכינים תפוחי אדמה זה בתנור או בתוספת לעוף  ואם כבר עושים על האש זה בדרך כלל כתוספת אז התחלתי לחשוב למה לא להכין תפוחי אדמה ברוטב על האש ?
אני אוסיף להם קצת פטריות (שלא ירגישו לבד) ויש לי אחלה תבשיל לארוחת הצהריים.
מעניין מה יצא אני בטוחה שיהיה טעים וקצת שונה מהרגיל יאללה למתכון.

מרכיבים:

2 בצלים קצוצים
4 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות קטנות – בינוניות
2 כוסות מים
כף פפריקה
חצי כפית תבלין קארי
פלפל שחור גרוס
מלח

אופציה:
להוסיף חבילת פטריות שמפיניון חתוכה גס

הכנות:

1. לטגן את הבצל, להוסיף את התפוחי אדמה להקפיץ כמה דקות הזהבה קלה ולהוסיף מים ותבלינים.

2. לבשל תוך כדי עירבוב עד שתפוחי האדמה רכים, מידי פעם להוסיף מים במידה וצריך בסביבות 30 – 40 דקות על אש נמוכה בינונית.

8423 צפיות 51 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

שירה : "כמו תמיד מתכון מנצח!!!"

ענת : היי ניקי – הכנתי אתמול -טעים בטירוף ,חבל שלא עשיתי כמות כפולה .תודה על מתכון טעים.

ג'ינג'ונת : חברה, רוצו להכין…יצא פשוט טטטטטטטטטטטטטטעים!!

שרית לב : אחלה מתכון. לא נשאר כלום ומראש עשיתי כמות כפולה! שינוי קטן שעשיתי מפאת מחסור בפפריקה – לא הוספתי…

שושנה : "הכנתי אתמול ביחד עם השניצל דג שלך, ויצא מדהייייים!!!!!
כל המשפחה נהנתה!!!!!
הילדים חיסלו! תודה לך ניקי!
את מלכת המתכונים בבית שלנו!!!!"

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

149 תגובות

אילנה

היי ניקי, את הפטריות יש לטגן ולבשל יחד עם התפוא או לטגן בנפרד ולהוסיף לתבשיל כשהוא מוכן? (משתמשת בפטריות טריות לא משימורים)

השב
מרים

שלום ניקי. המתכון המקורי לא היה עם חוויאג' במקום קארי?

השב