בורקס טונה וזיתים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

בורקס טונה וזיתים

בורקס טונה וזיתים, רוצים ארוחה קלה ? כי לא תמיד בא להשקיע או להכין בשר לפעמים מחפשים משהו לאכול בכיף ושיהיה קליל. אז אני נזכרת שיש לי פילאס בזריזות להוציא להפשרה אני אפגש איתו עוד כמה שעות ואני אכניס לתוכו דברים טובים ליד סלט גדול ביצים קשות זה מספיק, בתאבון.

(להפשיר את הבצק במקרר כמה שעות מראש)

זמן הכנה:
כ 30 דקות

מרכיבים:

פילאס / בצק עלים

רוטב עגבניות:
בצל קצוץ ומטוגן
כפית שום כתוש
קופסת רסק קטנה
סוכר
מל"פ (מלח, פלפל)

קופסת טונה 160 ג'
שליש כוס זיתים ירוקים חתוכים
שליש כוס זיתים שחורים חתוכים

גבינה צהובה

ביצה טרופה
שומשום

הכנות:

1. לחתוך חצי מהפילאס, את השאר להחזיר למקפיא. לערבב את מצרכי הרוטב ולמרוח על הבצק, לפורר את הטונה מעל את הזיתים ולפזר גבינה צהובה לגלגל לרולדה אחת, להבריש בביצה ולפזר שומשום.

2. חום בינוני 180 מעלות כ 15 דקות או עד שמזהיב.

להגיש עם סלט ירקות וביצים קשות.

938 צפיות 40 צפיות היום

גולשים מכינים וממליצים:

יוליה : "יאמיייי אני ידעתי מראש לא להתעסק עם המתכונים שלך והכפלתי חחחחח.
טעים טעים טעים"

יעל : כמו תמיד מתכון פשוט וקל ובעיקר טעייים! ניקי- תודה על המתכונים המוצלחים! מפרגנת לך ובגדול

תגובות

היה הראשון להגיב

  הרשם  
עדכן

הי ניקי, אפשר לעשות זאת עם בצק פילו? אם לא תפני אותי למתכון עם פילו. תודה רבה את נהדרת.

הי ניקי אני לא אוהבת זיתים. האם יש אופציה להחליף למשהוא אחר?

היי ניקי
בתור אמא לתינוקות קטנים- המתכונים שלך מצילים אותי!! קלים וטעימים! בלי הרבה כאב ראש, ולא הרבה זמן ..תודה רבה!

אנחנו לא נוהגים בבית לאכול דגים ביחד עם גבינה, יהיה נורא אם אשמיט את הגבינה הצהובה?

ניקי, בוקר טוב!
לחתוך לפרוסות לפני האפיה או לאפות כרולדה?

יאמיייי אני ידעתי מראש לא להתעסק עם המתכונים שלך והכפלתי חחחחח.
טעים טעים טעים

היי ניקי, כמה זמן זה יכול להחזיק במקרר? או- האם ניתן להקפאה לאחר האפייה?

היי ניקי,
הכנתי הערב את הבורקסים, הוספתי לרוטב קצת קטשופ ותבלין כזה לפיצה ויצא חבל על הזמן (יש לי שריטה כזו שאני תמיד חייבת להוסיף טאצ' אישי לכל מתכון)
בכל מקרה- יצא טעים שחבל על הזמן! תודה!