רולדת בשר ובטטות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
בישולים לסוף שבוע

רולדת בשר ובטטות

רולדת בשר ובטטות, כשאין לי מצב רוח או סתם לא בא לי לדבר עם אף אחד, אני נכנסת למטבח והמצב רוח שלי משתפר פלאים.במסגרת החיסולים של החמץ לפסח, למי מאיתנו אין בצק עלים שמתחבא בפריזר ? תשלפו אותו ממקום מחבואו ויאללה תתחילו להשתעשע. מנה נהדרת לאירוח, גם טעימה וגם נראית טוב בהגשה.

מרכיבים:

בצק עלים / פילאס
2 בצלים קצוצים
חצי קילו בשר בקר טחון
חבילת פטריות פרוסות
2 בטטות רכות
כף פפריקה
2 ביצים טרופות
1/3 כוס פירורי לחם
א. מרק
מל"פ (מלח פלפל)
ביצה טרופה להברשה
שומשום לפיזור בסוף

הכנות:

1. לטגן בצל, פטריות, להוסיף את הבשר, לטגן כמה דקות, לתבל  ולהוסיף ביצים, לערבב במהירות ולהוריד מהאש.

2. למעוך את הבטטות, להוסיף את שאר המצרכים כולל תערובת הבשר, לתבל.

3. לחתוך את הבצק לשלושה חלקים, להניח שורה מהתערובת לאורך, לגלגל לרולדה, להבריש בביצה, לפזר סומסום, לחתוך חתכים לא עמוקים.   4. חום בינוני 180 מעלות כ 25 – 30 דקות או עד שמזהיב.

1396 צפיות 40 צפיות היום

גולשים מכינים וממליצים:

לימור : טעים ברמות! מומלץ גורף המון המון מחמאות!! ושוב נשארים ללא מילים. תודה לך!!

תגובות

היה הראשון להגיב

  הרשם  
עדכן

ניקי שלום,
אני מבינה שצריך לבשל את הבטטות
כדי שיהיו רכות .
הבנתי נכון ?
תודה מראש על התייחסותך
שרה

היי ניקי, לצערי הרב יש כאלה אצלנו שלא אוהבים פטריות..יש רעיון לתחליף או שפשוט אוותר עליהן?
תודה!

היי ניקוש
אפשר להכין את הבציניקי עם זה?
אין לי בצק עלים או פילאס יש בצק טוב למילוי בשר לרולדה?
תודה רבה

ניקי ערב טוב
אשמח אם תוכלי לעזור לי אם התיבול
גם בסעיף 1 וגם בסעיף 2 את רושמת לתבל
מה כמויות התבלינים שצריך לשים בסעיף 1 בתיבול הבשר
ואיזה תבלינים מוסיפים לתערובת
תודה מראש וסופשבוע נפלא

הי ניקי, אפשר להכין עם חזה עוף טחון? זה קצת דחוף לי, תודה ושבת שלום.

1 3 4 5