לחמניות שום מתובלות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
לחמניות שום מתובלות

לחמניות שום מתובלות

מתכון ללחמניות שום רכות טעימות שמשאירות טעם טוב בפה, אתם מכירים את הלחמניות האלה שרוצים לטעום רק אחת ודי ? טעות!  ברגע שמתחילים נורא קשה להפסיק לאכול…

9 לחמניות

מרכיבים:

3 וחצי כוסות קמח
כף שמרים יבשים
1/3 כוס שמן
כפית גדושה סוכר
3/4 כף מלח
כוס מים פושרים
5 כפיות שום כתוש

ביצה טרופה להברשה

לציפוי:
מלח גס
פפריקה מתוקה

הכנות:

1. לעבד את המצרכים לבצק, לשים בקערה משומנת ולכסות, להתפיח עד שמכפיל את הנפח.

2. ליצור לחמניות באיזה צורה שרוצים, לכסות ולהתפיח עד שמכפיל את הנפח בסביבות 20 דקות.

3. להבריש בביצה, לפזר מלח גס ולבזוק פפריקה.

4. חום בינוני 180 מעלות בסביבות 20 – 25 דקות או עד שמזהיב.

5694 צפיות 10 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

לחמניות שום מתובלות

לחמניות שום מתובלות

לחמניות שום מתובלות

גולשים מכינים וממליצים:

שני : הי ניקי, הכנתי את הלחמניות המדהימות האלו למסיבה בתיכון והם הלכו בגדול!!! כל מי שטעמה לא הפסיקה להתלהב! כולם החמיאו בלי סוף, והרבה בנות ביקשו את המתכון, אפילו המורה (!), כמובן שנתתי את המתכון לכל מי שרצתה, ועכשיו כולן יכולות להנות עם המתכון הנפלא הזה ולהכין לחמניות כאלה מדהימות!!!!
תודה רבהההההה!!!"

תמר : "לחמניות רכות ומעולות!!
תודה על עוד מתכון מדהים :)"

אמנונית : "יום שישי כל הבישולים שלי לשבת היו מהאתר שלך..
הלחמניות היו להיט..אבל יצא מעט מדיי וזה חוסל מהר..בעלי אמר שבת הבאה להכפיל כמויות!
תודה לך"

איילה : "מתכון מנצח..
תודה לך על המתכונים שאת משתפת אותנו"

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

272 תגובות

רינת

תודה רבה!!
הכנתי ויצא טעים והקפאתי לפורים בשקיות אטומות..
מתי כדאי להוציא את הלחמניות מהמקפיא? בלילה לפני או בבוקר?
והאם כשמפשירים להשאיר בתוך השקית?סגורה או פתוחה? תודה…

השב