פוקצ'ה פיצה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

פוקצ'ה פיצה

זה יוצא טעים ביותר! הילדים חיסלו את זה במהירות איזו התלהבות מדבר כל כך פשוט וכזה קל הכנה. זה גם מאוד מתאים לאירוח.

4 פוקצ'ות

מרכיבים:

300 ג' קמח (2 כוסות + 2 כפות קמח)
שליש שקית שמרים טריים
3/4 כף סוכר
כפית מלח
60 מ"ל שמן (רבע כוס)
160 מ"ל מים פושרים (קצת פחות מ 3/4 כוס)

רוטב עגבניות / קטשופ
גבינה צהובה מגורדת

הכנות:

1. לעבד את המצרכים לבצק להתפיח כ 30 דקות, לחלק את הבצק ל 4 כדורים.

2. לחמם את את התנור ל 220 מעלות כ 10 דקות מראש.

3. למתוח את הכדורים לאורך 20 ס"מ, לעשות קצת עם האצבעות באמצע. להניח בתבנית לאפות כ 10 דקות הפוקצ'ות מתחילות לקבל צבע יפה.

4. להוציא מהתנור להזליף שמן זית למרוח את רוטב העגבניות לפזר את הגבינה ולאפות עוד כמה דקות עד שמקבל צבע יפה.

5. להזליף שמן זית ולטרוף!

אם מזג האוויר קריר אז להתפיח כשעה.

מאפים נוספים

פוקצ'ה פיצהפוקצ'ה פיצהפוקצ'ה פיצהפוקצ'ה פיצה

2086 צפיות 49 צפיות היום

גולשים מכינים וממליצים:

אביטל : "את כל כך אלופה . פעם ראשונה בחיי שאני מתעסקת עם בצק . הריח משגע והטעם מעולה. חבל שלא הכנתי עוד. תודה על מתכון קל וטעים בטירוף. אפילו הבת שלי שעם חום וכאבי גרון לא התאפקה וחיסלה אחד שלם"

ליאת : יצא מעולה!! בעלי והילדים חיסלו הכל.
פעם הבאה צריך להכפיל כמויות….
תודה על עוד מתכון מנצח!

רינה : " הכנתי שבוע שעבר ויצא פצצה..
כבר הכנתי כמה וכמה פעמיים .. כבר לא רוצים לשמוע על פיצה אחרת"

מירב : "יצא אחד הטעימים..אם לא הטעים ביותר..הבצק רך למגע ונוח לשימוש..תודה ניקי"

מעריצה שלך : "כבר שנה אני משתמשת במתכונים הנהדרים שלך ומעולם לא הגבתי,
אבל אני כ"כ מלאת הכרת הטוב אלייך שאני מרגישה חובה להודות לך,
כל מתכון שלך פשוט מושלם!! תמיד יוצא הכי טעים שרק יכול להיות!!
ומעל הכל מרגישים את הלב הענק שלך שרוצה רק לתת לפנק ולשמח,
שיהיה לך תמיד שמחה ואושר שאלוקים ירעיף עליך רק טוב כמו שאת עושה לכולם.
באהבה גדולה"

פליאה : "הכנתי אתמול עם קמח כוסמין ושמן זית, יצא אחלה בצק, רך, נעים וטעים… ואחלה פיצה!!"

נעמה "חובה להכפיל כמות כי הן מתחסלות במהירות!!!!"

אביטל : "את כל כך אלופה . פעם ראשונה בחיי שאני מתעסקת עם בצק . הריח משגע והטעם מעולה. חבל שלא הכנתי עוד. תודה על מתכון קל וטעים בטירוף. אפילו הבת שלי שעם חום וכאבי גרון לא התאפקה וחיסלה אחד שלם"

תגובות

78 תגובות ב "פוקצ'ה פיצה"

  הרשם  
עדכן

היי ניקי יקרה!! הכנתי הערב את הפוקאצ'ות והבצק יצא לי קצת דביק… מה הסיבה?
הוספתי קצת קמח וזה הסתדר אבל מעניין אותי מה הסיבה.. אוליי עשיתי משהו לא נכון.

הי ניקי אם אני רוצה להכין כבר בצהריים אבל לאכול רק בערב אז אפשר לחמם שוב כמה דק לפני ההגשה?

אפשר להשתמש בקמח שמרים שמיועד לפיצות ופוקצות?

למה בכל המתכונים לא מופיעים לי המצרכים אלא רק הוראות ההכנה?
האם זו תקלה?

ערב טוב…
האם ניתן לעשות עם קמח תופח?

היי ניקי ..
רוצה להכפיל כמיות איך עושים את זה???

הי ניקי,
יש לי קוביה של 50 גר'ש רים טריים.
כמה צריך?
תודה,
ליאת.

מעריצה שלך...

כבר שנה אני משתמשת במתכונים הנהדרים שלך ומעולם לא הגבתי,
אבל אני כ"כ מלאת הכרת הטוב אלייך שאני מרגישה חובה להודות לך,
כל מתכון שלך פשוט מושלם!! תמיד יוצא הכי טעים שרק יכול להיות!!
ומעל הכל מרגישים את הלב הענק שלך שרוצה רק לתת לפנק ולשמח,
שיהיה לך תמיד שמחה ואושר שאלוקים ירעיף עליך רק טוב כמו שאת עושה לכולם.
באהבה גדולה

אפשר להכין לילה לפני ולהתפיח במקרר? ערב טוב

הי ניקי, הכנתי את הפשטידת פסטה שלך, יצא מושלם.
הפוקצ׳ות ניראות מגרות ברמות!
האם יש לך רעיון במה אפשר למלא אותן חוץ מפיצה? או שיש לך מתכון דומה לבצק טוב במילוי אחר?
תודה על המתכונים הנפלאים והטעימים

שלום ניקי,

את יודעת אם אפשר להכין בטוסטר אובן?

תודה רבה!

הי ניקי,רציתי לשאול האם התכוונת לעבד את כל המצרכים במעבד מזון?או שאני יכולה ללוש ביד לבצק?

הי ניקי, מה שלומך?
אפשר להוסיף גם טבעות זיתים? מתאים?
הבת שלי רוצה..
תודה רבה!

פוקצ'ה אחת הטובות ובצק טעים מאוד תודה רבה!!

היי ניקי,
הכנתי את הפוקצות שבוע שעבר וכרגיל יצא פצצה!!!
(בעלי כבר צוחק עליי כשהוא רוצה שאני אכין משהו שווה-"תפתחי את ניקי קצת..ותפנקי אותנו..")
היום אני רוצה לפנק יולדת בפוקצות האלה אבל אני רוצה להכין את הבצק כבר הבוקר לפני שאצא אליה בערב את הכיסוי..יש לך המלצה איך לשמור את הבצק?
תודה! טלי

את כל כך אלופה . פעם ראשונה בחיי שאני מתעסקת עם בצק . הריח משגע והטעם מעולה. חבל שלא הכנתי עוד. תודה על מתכון קל וטעים בטירוף. אפילו הבת שלי שעם חום וכאבי גרון לא התאפקה וחיסלה אחד שלם