פשטידת תפוחי אדמה ופטריות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

פשטידת תפוחי אדמה ופטריות

פשטידה קלת הכנה מתאימה מאוד לכל סוג ארוחה טעימה ביותר. איזה כיף להתפנק עם פשטידה טובה וליד להוסיף סלט, ארוחת ערב קלילה וטעימה מאוד.

19X30

מרכיבים:

פילאס
4 תפוחי אדמה בינוניים
2 ביצים קשות
בצל
חבילת פטריות שמפיניון
כפית מיונז
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לבשל את תפוחי האדמה עד שהם רכים ולמעוך לגרד את הביצים לטגן את הבצל לקצוץ את הפטריות ולהוסיף לבצל לטגן כשתי דקות ולהוסיף לתפוחי אדמה.

2. לשטח את הבצק בתבנית מעל לשטח את התפוחי אדמה ולסגור עם שכבת בצק נוספת.

3. להבריש בביצה לפזר סומסום ומעט פפריקה. חום בינוני 180 מעלות כ 30 דקות.

4. להגיש עם רוטב פטריות.

1641 צפיות 10 צפיות היום

פשטידת תפוחי אדמה ופטריות

תגובות

75 תגובות ב "פשטידת תפוחי אדמה ופטריות"

  הרשם  
עדכן

ניקי שלום
האם אפשר להחליף את תםוחי האדמה בבטטה?

היי ניקי האם אפשר לוותר על הבנק עלים? ולהכניס למאפינס רק את העיסה?

הישירים לי מיונז אפשר גםבלי?

היי ניקי אפשר להחליף את הפרטיות בצהל? אם כן מה הכמות? והאם יש הוראה שונה /מיוחדת לגבי זה בהכנת פשטידה??
תודה מראש (: (:

אפשר להכין ממלוואח? ?

היי ניקי. שאלה כללית לגבי הפשטידות. מה השיטה הנכונה להגיש אותן לשולחן, חמות (מחוממות במיקרוגל אחרי שהתקררו כבר) או בטמפרטורות החדר? תודה.

היי ניקי, אני יכולה לעשות את המתכון בלי בצל?

יש לי פטריות שמפיניון בשימורים , זורם?

האם אפשר בלי פטריות?

היי ,
אפשר להכין יום לפני ולשמור במקרר?

שלום ניקי היקרה!
אני קצת מתביישת לשאול, אבל איך מכינים ביצים קשות?

שלום ניקי.

אני רוצה להכין את הפשטידה מבצק עלים.
מתגובתך לאחרות אני מבינה שאין בעיה עם זה.

האם ניתן להכין את הפשטידה יום לפני ולחמם למחרת?

תודה מראש,
עינת

איילת חן לוי

שלום .
פטריות שמפניון הם מקופסת שימורים או סלסלה?