אצבעות זעתר

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
אצבעות זעתר

אצבעות זעתר

אני אוהבת מאפי שמרים חמים כאלה מפיצים ריח טוב ברחבי הבית רק לדמיין את הרכות הטעם הפיקנטיות של הזעתר, מי לוקח את האצבע הראשונה שיוצאת מהתנור (אני!) הבעיה שאחת לא מספיקה. תכינו לארוחת ערב ותתמכרו…

מרכיבים:

210 ג' קמח (כוס וחצי)
חצי כף שמרים יבשים
חצי כפית מלח מעט יותר
חצי כפית סוכר
4 כפות שמן זית
חצי כוס מים חמימים

זעתר
3 כפות שמן זית
כפית גדושה זעתר
חצי כפית שום כתוש
1/4 כפית מלח

הכנות:

1. לעבד את המצרכים לבצק להתפיח במקום חמים עד שהבצק מכפיל את ניפחו.

2. לרדד למלבן לחתוך לאצבעות לסדר בתבנית לערבב את מצרכי הזעתר ולהבריש את האצבעות.

3. חום בינוני 180 מעלות כ 13 דקות או עד שהתחתית מזהיבה.

1133 צפיות 15 צפיות היום

 

 

 

 

 

 

 

אצבעות זעתר

גולשים מכינים וממליצים:

ש.י : "פשוט תענוג…….
הכנתי את האצבעות זעתר והגשתי עם מטבל שמנת שלך וזה היה מדהים!!!
אין עלייך!"

תגובות

64 תגובות ב "אצבעות זעתר"

  הרשם  
עדכן

היי ניקי
יש מתכון של אצבעות שום וגבנצ נורא מוצלח פה
מה שקורה שכל מתכון שאני פותחת אין לו את רשימת המרכיבים אלא ישר הוראות הכנה
אשמח אם תעזרי לי למצוא

היי ניקי
האם המתכון מתאים להגשה יום אחרי? אם לא, האם יש לך המלצה למאפה שעדיין שומר על טריות עד למחרת? (רוצה לשלב לחמניות במשלוח מנות ואני רוצה להתארגן יום לפני)
תודה!

ניתן להקפיא?

הי ניקי
ניסתי להכין את האצבעות ומשום מה הבצק יצא לי דביק מידי ולא הצלחתי לרדד את זה למלבן..מה נראה לך שעשיתי לא נכון? ואגב אני נעזרת המון באתר שלך אז זאת הזדמנות לומר תודה:)

היי ניקי,
לאיזה עובי לרדד את הבצק?
כמה אצבעות בערך יוצאות מהכמות הזו?
זה אמור להיות מוגש חם (כמה זמן לפני האירוח ניתן להכין)?
המון תודה וחג שמח

תודה יקרה!

היי ניקי ישלי שמרים טריים הקובייה כזאת..זה טוב? אם כן בכמה להשתמש?

האם יש אפשרות להוסיף ביצה או עוד שמן?
אני שואלת כי לפי ההלכה של ברכת המוציא אם יש מים יותר מנוזלים אחרים (שמן, ביצה, יין וכדומה ואפילו סוכר!!), הברכה היא המוציא, מה שאומר שנצטרך לתכנן מראש כל נשנוש 🙂
מה את אומרת?

ניקי היי,
האם אפשר ללוש את הבצק בידיים?
כי במיקסר שלי היה לי קשה ללוש עם כוס וחצי לא יצא מוצלח, אולי בגלל שהמיקסר שלי לא מספיק גבוה

בוקר טוב , יש מצב להכין בלי שום או רעיון למשהו חלופי כי אין לי שום

הי ניקי, מוצלח וטעים כמו תמיד, שיניתי קצת ולבצק הוספתי גבינה צהובה ומלוחה וזעתר, משהו!!