כיסונים ממולאים פטריות ובצל

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
כיסונים ממולאים פטריות ובצל

כיסונים ממולאים פטריות ובצל

אני רק רוצה לומר שזה טעים. כיסונים קטנים ממולאים בפטריות ובצל, חמים רכים נחטפים ישר מהתבנית ובאמת שלא הרבה עבודה והתוצאה כיפית וטעימה. מומלץ בחום. זה המולטי כמובן.

13 כיסונים

מרכיבים:

300 ג' קמח
חצי כף שמרים יבשים / שליש שקית שמרים טריים
1/4 כוס שמן קנולה
160 מ"ל מים חמים (כוס פחות שליש)
3/4 כף סוכר
כפית מלח

מילוי:
חבילת פטריות שמפיניון חתוכה קטן
בצל קצוץ
מלח – פלפל

הכנות:

1. לעבד את המצרכים לבצק חלק ורך, להתפיח כ 30 דקות.

2. לטגן את הבצל עד שמזהיב, להוסיף את הפטריות לטגן כשתי דקות להמליח ולפלפל.

3. לרדד את הבצק דק לקרוץ עיגולים לשים מהמילוי במרכז ולסגור, להמתין כ 10 דקות. להבריש ביצה ולפזר שומשום.

4. לאפות ב 180 מעלות כ 15 – 20 דקות או עד שמזהיב.

5074 צפיות 1 צפיות היום

מילוי נוסף מאותו בצק

כיסונים ממולאים בטטה

גולשים מכינים וממליצים:

אלינור : "עשיתי את המתכון ויצא מושלם!! הבצק ממש קל להכנה ונוח לעבודה ..הוספתי גם תרד יצא מעולה !"

גילי : "הכנסתי את הכיסונים והם יצאו טעימים להפליא!
מרחתי מעל הכיסונים מעט מים (במקום ביצה) ופיזרתי שומשום (הוא נדבק..) כך שהם מתאימים גם לטבעונים 🙂
לקח לי לאפות כחצי שעה."

הדס: "תודה ניקי, את פשוט אלופה! כל פעם שאני צריכה מתכונים טובים אני מחפשת אצלך. יודעת שאמצא מתכונים מגוונים, לא מסובכים,מחומרים שיש בבית ושיוצאים מדהים תמיד!!"

שלומית : "קל להכנה וטעים בטירוף! בעלי ואני חיסלנו הכל :)"

אסנת : "יצא מהתנור עכשיו. נדיר!!!
חיסלתי חצי מהכמות לבד …."

תגובות

385 תגובות ב "כיסונים ממולאים פטריות ובצל"

  הרשם  
עדכן

האם אפשר לאפות את הכיסונים בצורה של אוזן המן? זה יהיה בסדר למילוי?

שלום ניקי,
אפשר לטגן אותם? כמו החטיפי פיצה שלך? פשוט מתלבטת לגבי הברכה עליו… ספק המוציא ספק מזונות…

היי ניקי….
פשוט מתכון מדהים… לא ייאמן שאני מצליחה לעבוד עם בצק .

שאלה, אני צריכה להכין את הבורקסים לשבת בבוקר…
יש לך רעיון איך להכין מראש ורק לחמם בבוקר? או שאין מנוס ולהכין יום שישי ושבת רק לחמם בתנור?

ניקי שלום
האם אפשר לעשות מהבצק הזה רולדות עם מילוי מלוח?
והאם יש מתכונים באתר
תודה על העזרה
רונה

ניקי בוקר טוב..
אם אני רוצה לעשות קילו קמח..
תוכלי בבקשה להגיד לי לגבי הכמויות של הכל??
תודה מראש.. תבורכי 🙂

היי ניקי, המון תודה על המתכונים! 🙂
שאלה קטנה האם ניתן להקפיא אותם בתום ההכנה? האם יהיו טעימים אחרי שבוע הקפאה? וכמה זמן ניתן לשמור אותם במקרר ללא הקפאה?

הי ניקי עשיתי כמות כפולה יאמי כמה שזה טעים תודה רבה על עוד מתכון

שמחתי לראות שאת מעלה מתכונים טבעונים ואני מאוד אוהבת את המתכונים שלך אולם מה ניתן למרוח על הבצק במקום ביצה (ביצה זה לא טבעוני

ניקי אני כל היום מכינה את המתכונים המושלמים שלך.. המתכון הזה סוףף הדרך!! ממולץ!
עשיתי חצי עם מילוי הפיטריות, וחצי במילוי הפירה בטטה קרמי שלך. מושלם

נראה מצויין. איך פספסתי את זה?? ניתן להוסיף לתערובת המילוי גם מעט תרד?
תודה

שרהלה לוי חצבאני

שלום וברכה ניקי,
מדי פעם, (בעיית מחשבים ושרת אצלנו) אינני מקבלת ממך מיילים. ואין סיכוי בעולם שארצה להחמיץ משהו מהטוב הזה.
אנא רישמי אותי שוב לפי הכתובת: sarale_l@kbm.org.il – ונקווה לטוב.

תודה, שבוע טוב ורק דברים טובים
שרהלה לוי-חצבאני
כפר-בלום

1 7 8 9