מולטי חטיפי זעתר

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
מולטי חטיפי זעתר

מולטי חטיפי זעתר

בצק נפלא מומלץ בחום, יוצא מאוד נוח לעבודה. אני אעלה איתו בהמשך עוד הרבה דברים שהכנתי בנוסף לאלו שכבר העלתי. תכינו זה פשוט טעים יוצא חטיף נהדר.

מרכיבים:

300 ג' קמח (2 כוסות + 2 כפות נוספות)
3/4 כף שמרים יבשים
1/4 כוס שמן קנולה
160 מ"ל מים חמים (שלושת רבעי כוס מים פחות כף)
3/4 כף סוכר
כפית מלח

2 כפיות שטוחות זעתר
מלח

הכנות:

1. לערבב את כל המצרכים להתפיח כ 30 דקות מכוסה במקום חמים.

2. לרדד למרובע לחתוך לקוביות קטנות.

3. לשים כמה כפות שמן במחבת חמה שיכסה את התחתית, לטגן את הקוביות עד שמזהיב משני הצדדים ולהוציא. לא צריך להפוך כל קובייה פשוט להקפיץ עד שהקוביות מזהיבות ולהוציא החוצה.

4. לשים שמן במחבת להוסיף כפית זעתר ומלח לערבב ולהוסיף מחצית מכמות הקוביות, להקפיץ כשתי דקות שיספוג את טעמי הזעתר ולהוציא החוצה.

5. אותו דבר לעשות עם החצי השני להוסיף שתי כפות שמן למחבת יחד עם כפית זעתר ומלח

לטרוף!

12662 צפיות 17 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

מולטי חטיפי זעתר

מולטי חטיפי זעתר

מולטי חטיפי זעתרמולטי חטיפי זעתרמולטי חטיפי זעתרמולטי חטיפי זעתר

גולשים מכינים וממליצים:

רינת : "לטרוף, פשוט לטרוף… כל כך פשוט וכל כך טעים. ממש נתן סויצ' טעים לארוחת הערב. כן ירבו מתכונים כאלה"

רחלי : "ניקי, זה פגז! יצא טעיםםםם ופשוט נחטף!! והעיקר קל ומהיר."

תהילה : "הכנתי וכרגיל לא התאכזבתי.. יצא מעולה תודה תודה!"

קרן : "וואו איזה בצק כיפי קל וטעים
תודה רבה לך"

רחלי : "כבר 3 שנים שאני מכורה לאתר שלך.. כל המתכונים יוצאים מושלם!!!
הבצק הזה מככב אצלנו הרבה
בפסח הבת שלי שאלה "אמא.. מתי תכיני לנו מולטי"?
רוצה לשתף שהגדלתי כמויות כדי לעשות הפרשת חלה והכנתי מהבצק מולטי זעתר, חטיפי פיצה, כיסוני פטריות, לחמניות זעתר.. הכל יצא טעים ביותר
תודה. תודה ושוב תודה על מה שאת בשבילי!!! מעריכה מאוד את עבודת הקודש שלך…"

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

149 תגובות

שירי

היי ניקי 🙂
אם אני מכינה בערב איך הם יהיו בוקר אחרי ללא הקפאה? הם עדיין יהיו טעימים או שכדאי לי להכין משהו אחר? (אני רוצה לקחת לטיול)

השב
שירי

אני מכינה בערב וישר יוצאת אין זמן להקפיא וגם אין איך לחמם אחר כך בבוקר

השב
אושרית

נראה מעולה! האם אפשר להוסיף לבצק לאחר שתפח גבינה מלוחה ולהכין בגנון כאדה או שזה בכלל בצק אחר?

השב
נופר

היי ניקי,
האם ניתן להכין ולהקפיא? אם כן איך מומלץ להפשיר? אני רוצה שיהיה חטיף בריא בבית, כשמתחשק לנשנש משהו 🙂

השב
ניקי ב

בוודאי זה יוצא נהדר, את יכולה כשזה קפוא לחמם זמן קצר במיקרו כאילו הכנת בזה הרגע.

השב
נופר

ניקי זה בטח נורא מצחיק אותך כל פעם ששואלים שאלה כזאת…
אין מה להקפיא, לא נשאר כלום!
אוהבת אותך המון המון <3

השב
אביגיל

היי ניקי,
אפשר לעשות מזה פיתות זעתר?
אותו דבר בעיגול גדול במחבת, יצא טוב?

השב
חני

הי ניקי
אני לא מצליחה לראות כמויות באפליקציה אצלי
ואני חייבת את המתכון לזמן הקרוב.
תוכלי לתת לי את הכמויות?
הבצק של המולטי משמש אותי בהרבה וריאציות ואני ממש תקועה בלעדיו….

השב
חני

לצערי אני מהדרום ואין כאן מספיק קליטה כדי להוריד את האתר החדש ולא ליד מחשב
יש מצב שאת שולחת לי באישי, פליז

השב
ניקי ב

את לא יכולה לראות אף אחד מהמתכונים באפליקציה את חייבת לשדרג גרסה, תעשי מה שכתבתי.

השב