לזניה בשרית

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
לזניה בשרית

לזניה בשרית

מגיעות אליי למייל כל מיני בקשות למתכונים ואם לפעמים אני יכולה לעזור אז אני נרתמת בכיף למשימה. היום התחלתי עם לזניה בשרית.

מרכיבים:

עלי לזניה
500 ג' בשר בקר טחון
בצל בינוני חתוך לקוביות
400 ג' tomato max
גזר מגורד
100 ג' רסק עגבניות
כפית פפריקה
מים
כפית וחצי סוכר (לטעום)
א. מרק
פלפל שחור טחון
מלח

רוטב עגבניות:
בצל קטן קצוץ
5 – 6 עגבניות
כפית פפריקה
כוס מים
כפית וחצי סוכר (לטעום)
א. מרק
פלפל שחור טחון
מלח

הכנות:

1. לטגן את הבצל עד הזהבה, להוסיף את הבשר ולטגן תוך כדי שמפוררים את הבשר עד שהוא משנה צבעו לאפרפר. להוסיף את שאר המצרכים לתבל,

למלא מים בקופסא הריקה של ה tomato ולהוסיף להרתיח ולהנמיך את האש ולבשל 10 דקות, לערבב מידי פעם. להוריד מאש

2. רוטב עגבניות: לטגן את הבצל עד הזהבה, להוסיף את העגבניות, סוכר, תבלינים ולבשל כמה דקות. להעביר לבלנדר לטחון ולבדוק טעמים.

3. הרכבה: משמנים את התבנית להניח שכבה של עלי לזניה, מעל לצקת מרוטב העגבניות לשים מחצית ממילוי הבשר לכסות בעוד שכבת עלי לזניה שוב רוטב עגבניות, מעל שכבה נוספת של בשר עלי לזניה ואת שארית הרוטב.

4. חום בינוני 180 מעלות 30 דקות.

מתכונים עם בשר טחון 

10838 צפיות 17 צפיות היום

גולשים מכינים וממליצים:

איילת : "תודה רבה על עוד מתכון מנצח!!!! הלזניה חוסלה בטרם עת…"

תגובות

136 תגובות ב "לזניה בשרית"

  הרשם  
עדכן

היי, אני מתלבטת אם להכין את הלזניה הזו אומרת המתכון עם הבשמל, מה ההבדל בניהם?

הי הלזניה טובה בהקפאה?

השמטתי את אבקת המרק ( כי אני אף פעם לא משתמשת) והוספתי כמון
יצא נהדר

היי ניקי
הכנתי
את הלזניה לפי ההוראות ופיספסתי כוס מים לרוטב, הלזניה יצאה יבשה בצדדים , פעם ראשונה שלי , האם אפשר לעשות משהו בנידון??

שלום ניקי.
מה הכמויות לתבנית בגודל 33×25. האם קופסא של 800 גר' עגבניות מרוסקות תספיק לי לרוטב ולבשר הטחון?
האם קילו בשר טחון יהיה דחוס מדי לגודל התבנית?

הכנו את הלזניה לסעודת פורים יצא מדהים, טרפו הכל!

היי ניקי,
מה זה tomato max?
תודה:)

1 8 9 10