לזניה בשרית

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
לזניה בשרית

לזניה בשרית

מגיעות אליי למייל כל מיני בקשות למתכונים ואם לפעמים אני יכולה לעזור אז אני נרתמת בכיף למשימה. היום התחלתי עם לזניה בשרית.

מרכיבים:

עלי לזניה
500 ג' בשר בקר טחון
בצל בינוני חתוך לקוביות
400 ג' tomato max
גזר מגורד
100 ג' רסק עגבניות
כפית פפריקה
מים
כפית וחצי סוכר (לטעום)
א. מרק
פלפל שחור טחון
מלח

רוטב עגבניות:
בצל קטן קצוץ
5 – 6 עגבניות
כפית פפריקה
כוס מים
כפית וחצי סוכר (לטעום)
א. מרק
פלפל שחור טחון
מלח

הכנות:

1. לטגן את הבצל עד הזהבה, להוסיף את הבשר ולטגן תוך כדי שמפוררים את הבשר עד שהוא משנה צבעו לאפרפר. להוסיף את שאר המצרכים לתבל,

למלא מים בקופסא הריקה של ה tomato ולהוסיף להרתיח ולהנמיך את האש ולבשל 10 דקות, לערבב מידי פעם. להוריד מאש

2. רוטב עגבניות: לטגן את הבצל עד הזהבה, להוסיף את העגבניות, סוכר, תבלינים ולבשל כמה דקות. להעביר לבלנדר לטחון ולבדוק טעמים.

3. הרכבה: משמנים את התבנית להניח שכבה של עלי לזניה, מעל לצקת מרוטב העגבניות לשים מחצית ממילוי הבשר לכסות בעוד שכבת עלי לזניה שוב רוטב עגבניות, מעל שכבה נוספת של בשר עלי לזניה ואת שארית הרוטב.

4. חום בינוני 180 מעלות 30 דקות.

מתכונים עם בשר טחון 

16329 צפיות 46 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

איילת : "תודה רבה על עוד מתכון מנצח!!!! הלזניה חוסלה בטרם עת…"

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

147 תגובות

נעמי

הי, ניקי. מתה על הלזניה הזו ומעוניינת לעשות כמות כפולה. להכפיל הכל?

השב
נעמי

תודה. לא שמתי לב שצריך עגבניות שלמות. לא יודעת למה זכרתי שגם הרוטב הוא מקופסת שימורי עגבניות מרוסקות…. אפשרי?

השב
רויטל

הי ניקי אם אני משתמשת בתבנית 32*20 האם הכמויות שרשמת מתאימות?

השב
רויטל

ראיתי שיש לי עגבניות מרוסקות-700 גרם זה יותר מדיי?

השב
עמליה

היי ניקי, אין בסופר טומטו, מה לשים במקום וכמה? תודה רבה:)

השב
עמליה

היי ניקי, חזרתי לעדכן שיצא אליפות!!!!
עשיתי טיפה שינויים שמתאימים לסועדים. סופסוף מצאתי מתכון מנצח ללזניה בשרית. אהבנו מאד!!
תודה רבה רבה:)

השב