לחמניות זעתר רכות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
לחמניות זעתר רכות

לחמניות זעתר רכות

מולטי – לחמניות זעתר רכות, טעים טעים טעים! הלחמניות יוצאות רכות והזעתר נותן טעם נהדר. אני מבקשת לא לחתוך אלא לקרוע את הלחמניות זה הכי טעים לאכול בדרך הזאת..

מרכיבים:

300 ג' קמח  (2 כוסות + 2 כפות קמח)
3/4 כף שמרים יבשים / שליש שקית שמריים טריים
1/4 כוס שמן קנולה
160 מ"ל מים חמים (3/4 כוס פחות כף וטיפונת)
3/4 כף סוכר
כפית מלח

כף זעתר
1/4 כוס שמן זית
חצי כפית מלח


הכנות:

1. לעבד את המצרכים לבצק להתפיח כשעה פלוס, לעשות 9 כדורים להניח אחד ליד השני נוגעים אבל לא צמודים.

2. להתפיח כ 20 דקות להבריש עם ביצה, לערבב את מצרכי הזעתר ולהבריש את הלחמניות.

3. לחמם תנור ל 180 מעלות ולאפות כ 20 דקות או עד שמזהיב.

5156 צפיות 10 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

אושר : "מדהימותתת! כ"כ רכות וטעימות אפילו בלי כלום תודה רבה! ממליצה לכולםם !"

חני : "יצא יותר מבסדר !! תבורכי … על כל המתכון שאני עושה ואני עושה הרבה אני מקבלת מחמאות מכולם ובעלי מאושר אין עלייך תמשיכי….!!!! ממליצה בחום לכולם!"

גלי : "יצא סוףףף
תודה על עוד מתכון מהמם. חובה להכפיל כמויות :-)"


כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

101 תגובות

לירז

היי ניקי.. הלחמניות נהיו ממש יפות מלמעלה אבל כל התחתית לא נאפתה בכלל. ממש בצקי גם אחרי שעה בתנור! ממה זה יכול לנבוע?

השב
ניקי ב

ג"ח תחתון לא אופה טוב ? זה היה באמצע התנור ? שעה ללחמניות זה המון.

השב
נעמה

זהו, הבנתי. אין לי מה לחפש בשדות זרים. אם אני רוצה 150 אחוז הצלחה, זה רק המתכונים שלך!

השב
טליה

היי ניקי
הלחמניות יצאו לי ממש מלוחות ושמתי כמו שכתוב..

השב
ניקי ב

זה עניין של טעם, לדעתי כפית מלח בבצק זה לא מלוח אבל כפי שכתבתי עניין של טעם.

השב
ויקה

היי ניקי, יש לי קוביית שמרים טריים כמה צריך מזה?

השב