לחמניות זעתר רכות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
לחמניות זעתר רכות

לחמניות זעתר רכות

מולטי – לחמניות זעתר רכות, טעים טעים טעים! הלחמניות יוצאות רכות והזעתר נותן טעם נהדר. אני מבקשת לא לחתוך אלא לקרוע את הלחמניות זה הכי טעים לאכול בדרך הזאת..

מרכיבים:

300 ג' קמח  (2 כוסות + 2 כפות קמח)
3/4 כף שמרים יבשים / שליש שקית שמריים טריים
1/4 כוס שמן קנולה
160 מ"ל מים חמים (3/4 כוס פחות כף וטיפונת)
3/4 כף סוכר
כפית מלח

כף זעתר
1/4 כוס שמן זית
חצי כפית מלח

הכנות:

1. לעבד את המצרכים לבצק להתפיח כשעה פלוס, לעשות 9 כדורים להניח אחד ליד השני נוגעים אבל לא צמודים.

2. להתפיח כ 20 דקות להבריש עם ביצה, לערבב את מצרכי הזעתר ולהבריש את הלחמניות.

3. לחמם תנור ל 180 מעלות ולאפות כ 20 דקות או עד שמזהיב.

1704 צפיות 19 צפיות היום

מולטי - לחמניות זעתר רכותמולטי - לחמניות זעתר רכות מולטי - לחמניות זעתר רכות

גולשים מכינים וממליצים:

אושר : "מדהימותתת! כ"כ רכות וטעימות אפילו בלי כלום תודה רבה! ממליצה לכולםם !"

חני : "יצא יותר מבסדר !! תבורכי … על כל המתכון שאני עושה ואני עושה הרבה אני מקבלת מחמאות מכולם ובעלי מאושר אין עלייך תמשיכי….!!!! ממליצה בחום לכולם!"

גלי : "יצא סוףףף
תודה על עוד מתכון מהמם. חובה להכפיל כמויות :-)"

תגובות

92 תגובות ב "לחמניות זעתר רכות"

  הרשם  
עדכן

היי ניקייי!!
אפשר להשתמש במתכון הזה בקמח שמרים שנועד לחלות ומאפים?
ומה הכוונה מים חמים? עד כמה חמים?

שלום וברכה ניקי,
אפשר להכין מהבצק הזה 2 קג' חלות??