דלי רול

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
דלי רול

דלי רול

טעים טעים זה משגע הילדים חיסלו את זה בכיף, זה נישנוש משגע כבר עדיף להכין כמות כפולה זה להיט מטורף.
אכלנו את זה בכיף מאז אני לא מפסיקה להכין את זה. אני רק אומרת שזה ממכר ואי אפשר להפסיק לאכול את זה.

3 יחידות

מרכיבים:

300 ג' קמח  (2 כוסות + 2 כפות קמח)
חצי כף שמרים יבשים / שליש שקית שמריים טריים
60 מ"ל שמן קנולה (רבע כוס)
160 מ"ל מים חמים (3/4 כוס פחות כף וטיפונת)
3/4 כף סוכר
כפית מלח

3 פרוסות פסטרמה טובה
6 פרוסות נקניק אווז
קטשופ
חרדל
מיונז
רוטב צ'ילי מתוק

ביצה טרופה
שומשום

הכנות:

1. לשים במיקסר את את הקמח, שמרים, סוכר, מלח, שמן ומים, לעבד לבצק חלק ורך. להתפיח כ 40 דקות במקום חמים מכוסה עם מגבת.

2. לחלק את הבצק לשלושה חלקים, כל חלק לרדד למלבן, לעשות חתכים עד גובה שליש המלבן.
בחלק העליון למרוח קטשופ, מיונז  צ'ילי וחרדל מעל להניח פרוסת פסטרמה ושתי פרוסות חזה אווז ולגלגל לגליל מלמעלה מהחלק של המילוי למטה. למטה עד הפסים ולהניח על בתבנית על נייר אפייה.

3. לחמם תנור ל 180 מעלות.

4. להתפיח 15 דקות להבריש עם ביצה ולפזר שומשום.

*5. לאפות כ 20 דקות או עד שמזהיב יפה.

כדאי לדעת ש…
אפשר לשים איזה נקניק שאוהבים, ניתן להקפיא

6511 צפיות 15 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

אפרת : "מתכון מעולה וקל להכנה!!! הכנתי לערב החג והצלחת התחסלה לפני שהגשתי לשולחן !! תודה רבה."

ויקטוריה : "מעולה מעולה מעולה!"

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

22 תגובות

סינדי

הי ניקי
תוכלי להסביר מה זה נקרא ״לעשות חתכים עד גובה שליש מהמלבן ״? כי זה לא מובן ואין תמונה של התהליך.
תודה רבה
סינדי

השב
ניקי ב

יש לך מלבן ? את עושה חתכים עם סכין או לא משנה עד שליש גובה המלבן.

השב
נעמי

הי ניקי
לא הבנתי את צורת הגלגול, כתבת לחתוך את המלבן ולא הבנתי איך תוכלי להסביר קצת יותר ברור

השב
ניקי ב

את מרדדת לעלה, את העלה תחתכי למלבן, זה לא חייב להיות מדויק תורידי את הקצוות שיהיה קל לגלגל לגליל.

השב
נעמי

אז גליל פשוט…
אצלך בתמונה נראה שהוספת עוד חתיכות בצק מעל לקישוט

השב
ניקי ב

נעמי בבקשה תקראי את המתכון רשמתי הכל בפירוט באמת שהכל כתוב רק צריך לקרוא. זה נראה בתמונות גליל ?

השב