כיסוני שוקולד אפויים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
כיסוני שוקולד אפויים

כיסוני שוקולד אפויים

איזה כיף של מתכון, כיסונים קטנים עם הפתעה של נטיפי שוקולד, תכינו הרבה הקטנים האלה נחטפים חמים רכים וזהובים השוקולד חם טעים עושה טוב הפה. הקטנים שלי חגגו, בעצם הם התלהבו קודם מהנטיפים, מזל שהכנתי יותר אז היה לי מספיק גם לנישנושים. תפנקו את המשפחה בכיף.

20 כיסונים

מרכיבים:

300 ג' קמח (2 כוסות + 2 כפות)
חצי כף שמרים יבשים
40 ג' סוכר (2 כפות )
כפית מלח
60 מ"ל שמן (רבע כוס)
160 מ"ל מים חמים (2/3 כוס מים)

ממרח שוקולד
ביצה

הכנות:

1. למלא שקית זילוף ולהזליף 20 ערימות קטנות של שוקולד, להקפיא לשעתיים.

2. לשים את כל המצרכים במיקסר ולעבד לבצק חלק ורך, להתפיח כשעה וחצי שעתיים או שהבצק מכפיל את הנפח.

3. לרדד את הבצק לעלה גדול ולקרוץ עיגולים בקוטר 8 ס"מ להניח במרכז כל עיגול נטיף שוקולד ולסגור לכיסון.

4.  להתפיח 10 דקות לחמם להדליק תנור על 180 מעלות כ 10 דקות מראש.

5. לעבור עם מזלג על הסגירות שוב, לטרוף ביצה ולהבריש את הכיסונים לאפות כ 20 דקות או עד שהכיסונים מזהיבים.

כדאי לדעת ש…
לא חייבים את הנטיפים אפשר לשים חצי כפית ממרח שוקולד, כשזה קפוא יותר קל לסגור את הכיסון בלי שהשוקולד יפריע לסגירה. אפשר לטגן את הכיסונים בשמן עמוק ואז זה סוג של סופגניה.
חשוב חשוב לסגור טוב את הכיסונים אם לא הם יפתחו באפייה זה לא משפיע על הטעם אבל פחות יפה.
ניתן להקפיא חימום קל במיקרו וזה מושלם.

2835 צפיות 1 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

כיסוני שוקולד אפוייםכיסוני שוקולד אפוייםכיסוני שוקולד אפוייםכיסוני שוקולד אפויים

כיסוני שוקולד אפוייםכיסוני שוקולד אפוייםכיסוני שוקולד אפוייםכיסוני שוקולד אפוייםכיסוני שוקולד אפוייםכיסוני שוקולד אפויים

תגובות

17 תגובות ב "כיסוני שוקולד אפויים"

  הרשם  
עדכן

ניקי היקרה !
הכנתי את הכיסונים המעולים האלו
והם נחטפו!
שמתי קוביית שוקולד
בכל אחד
הבצק כל כך נוח לעבודה
וטעים כל כך
תודה רבה על מתכון מעולה !!!
שבוע טוב לך ולמשפחתך

ערב טוב.
אפשר לשים קוביית שוקולד מריר בפנים או שזה גם לא מספיק?

ניקי
הכנתי אתמול (קילו קמח)
הכל חוסל. הבצק מצויין ופריך. כל הכבוד.

מעניין אותי להכין בצק כזה (ללא הסוכר) ולהוסיף מילוי גבינות מלוח. מה המלצתך למילוי?
יש כאלו ששמים במילוי הגבינות גם ביצה מבושלת/ לא מבושלת, כמה סוגי גבינות ואילו סוגים ? וכד'

אפשר למלא בשוקולד ציפס?

שרפתי אותם

האם ניתן להקפיא עיגולי גבינה מומתקת במקום השוקולד?

האם הבצק של הכיסונים כאן מתאים גם למילוי מלוח?