לחמניות יוגורט רכות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
לחמניות יוגורט רכות

לחמניות יוגורט רכות

שני יוגורטים הציצו מהמדף, הם כאילו ביקשו שאני אעשה אתם משהו, ליד עמדה גבינה צהובה מגורדת וכבר התחלתי לדמיין מה אני רוצה להכין… תוך 15 דקות הבצק עמד להתפחה על האי.

25 לחמניות

מרכיבים:

600 ג' קמח לבן (4 כוסות + 4 כפות נוספות)
חצי שקית שמרים טריים
2 כפיות מלח מעט יותר.
כף סוכר
400 מ"ל יוגורט במתיקות מעודנת (2 גביעים)
חצי כוס מים
100 ג' חמאה רכה מאוד

בנוסף:
50 ג' גבינה צהובה מגורדת
חמאה נוספת להברשה
את ההברשה עשיתי לפי מה שרשום כאן
שומשום

הכנות:

1. לשים את כל המצרכים במיקסר להפעיל על מהירות נמוכה ולעבד לבצק חלק, לתת לישה טובה כ 10 דקות עד שהכל אחיד ויפה.

2. לשים את הבצק בקערה משומנת לכסות עם מגבת ולהתפיח עד שמכפיל את הנפח כשעה וחצי פלוס.

3. לחלק את הבצק ל 25 חתיכות, לקמח את משטח העבודה ואת המערוך, לרדד לעלה קטן למרוח חמאה לפזר גבינה צהובה ולסגור לכדור קטן. הבצק מעט דביק.

4. להתפיח כ 20 דקות, למרוח ביצה ולפזר שומשום.

5. לחמם תנור  ל 180 מעלות כ 10 דקות מראש ולאפות 15 דקות או עד שהלחמניות זהובות ויפות.

הלחמניות הוגשו עם ירקות וחביתה עם תפוחי אדמה.

10451 צפיות 53 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

הבצק בהתפחההבצק בהתפחה / לחמניות יוגורט רכותלחלק את הבצק לחתיכותלחלק את הבצק לחתיכות / לחמניות יוגורט רכותלקמח את משטח העבודהלקמח את משטח העבודה / לחמניות יוגורט רכותלרדד לעלה קטן, אפשר גם לשטח עם הידייםלרדד לעלה קטן, אפשר גם לשטח עם הידיים / לחמניות יוגורט רכות

לשים גבינה מגורדת במרכז לשים גבינה מגורדת במרכז / לחמניות יוגורט רכות

לסגור לכדור יפהלסגור לכדור יפה / לחמניות יוגורט רכותהלחמניות מוכנות הלחמניות מוכנות / לחמניות יוגורט רכותהלחמניות מוכנותלחמניות יוגורט רכות

גולשים מכינים וממליצים:

גיילי : "ניקי היקרה, אני לא מהמגיבות בקביעות, אבל כן מהמבשלות בקביעות מהאתר המקסים שלך! יישר כח גדול!! והלחמניות יצאו מושלמות, חלקן מלאתי בשוקולד למריחה"

גלית : "אליפות!!!
טעים בטירוף!
יצא לי לאחרונה להכין המון דברים מהאתר
והם קוצרים הצלחה ומחמאות ועם האפליקציה זה בכלל תענוג!"

רחלי : "לחמניות מדהימות פשוט נחטפו"

שושנה : "הכנתי היום את הלחמניות יחד עם מרק הבטטה המדהים שלך והיה פצצה!!!
מומלץ בחום!!"

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

54 תגובות

יעל

הי ניקי.
אני מתכננת להכין את הלחמניות האלה, נראות מעולה!!אפשר להקפיא חלק מהן?
תודה רבה!

השב
דיקלה

היי ניקי. אפשר להמיר חלק מהקמח לקמח מלא ? אם כן מה הכמויות ?

השב
דיקלה

היי ניקי. עשיתי חצי חצי בקמח. אבל הבצק לא תופח לי. מה לעשות ?

השב
ניקי ב

איזה שמרים שמת ואיזו כמות ? כשבצק לא תופח זה אומר שמרים לא טובים.

השב
ניקי ב

או שהשמרים לא טובים או שצריך לחכות עוד קצת בסבלנות לשמרים לוקח זמן לתפוח.

השב
Hadas

היי ניקי, הילד שלי עם צליאק. ולכן המרתי את הקמח שרשום במתכון לקמח ללא גלוטן ואני עדיין נדהמת מהתוצאה, לחמנייה אוורירית לא מתפוררת בלי טעם לוואי כלשהו פשוט נפלא!!! ופשוט טעים!!
אני יכולה לשתף את המתכון? תודה

השב
ניקי ב

נהדרת איזה יופי :), את יכולה לתת קישור לאיפה שאת רוצה בבקשה אל תעתיקי את המתכון.

השב
ישראל ברונר

אמנם אני גבר אבל אני גם משתמש המון במתכונים שלך..
וכולם חושבים שאני שף מדופלם… תודה לך
ולחמניות האלו התחסלו במהירות האור… יצא רך וטעים.
תודה

השב
יעל

היי ניקי!
אפשר להשתמש ביוגורט רגיל ללא מתיקות מעודנת?(יש לי בקבוק של 4 ליטר..)

השב