משה בתיבה חלבי

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

משה בתיבה חלבי

משה בתיבה חלבי, כשאומרים משה בתיבה ישר קופץ לראש שזה בשרי נכון ? אז הפעם החלטתי להכין משה בתיבה חלבי, גם לילדים מגיע משהו טעים לאכול בכיף.

מרכיבים:

חבילת מלאווח
חבילת אצבעות גבינת עמק (תנובה)

הכנות:

1. להפשיר את המלאווח כדקה, לחתוך את הקצוות העגולים להניח בקצה אצבע ולגלגל. מי שרוצה שהגבינה תראה בקצוות שיחתוך את הקצוות של הגליל.

2. במחבת חמה עם שמן לטגן את הגלילים מכל הכיוונים עד שמזהיב.
להגיש עם קטשופ וירקות.

להגיש מיד.

3757 צפיות 10 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

משה בתיבה חלבי

משה בתיבה חלבי

גולשים מכינים וממליצים:

חשבל : הכנתי. מרחתי רוטב פיצה על כל מלוואח, פיזרתי גבנ"צ מגורר. גילגלתי. אפיתי!!!!!200 מעלות 15 דקות. לא נרשמו תלונות. נטרף!!!

מיה77 : מעדכנת.. הכנתי מגליליות אביב (spring rolls) כי אין פה מלאווח, בטיגון עמוק, מעולה!!! הקטנטנים חטפו בהנאה 🙂 הכול נגמר ועוד עשיתי שתי נגלות .
המון המון תודה לך ניקי !!! :))

קארין : הכנתי בערב חג שבועות, יצא מדהים , לא נשאר אפילו פירור ממש קל להכנה ויוצא משהו משהו

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אין תגובות

רינת

הי ניקי ! מה שלומך ????? האם עיגול אחד של מלאווח מיועד לאצבע אחת ? תודה מראש 🙂 וסופ״ש מקסים וטעים :)))

השב
דולב

שלום ניקי רציתי לשאול האם אפשר להכין את זה בתנור
במקום לטגן את זה ?
ואם כן איך זה יותר טעים בטיגון הוא בתנור ?

השב
niki

תנור לא מתאים, הגבינה תימס ותברח החוצה.
אם זה לא מפריע אפשר גם בתנור.

השב
אוולין

יש לי רעיון למשה בתיבה בשרי:לקחת לחמנייה לחתוך לחצי,לקחת נקניקיות לחתוך אותן לחצי ובכול חצי לצייר עיינים ופה בעזרת קטשופ וחרדל וילדים מאוד יאהבו.

השב