מאפינס קישואים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
מאפינס קישואים

מאפינס קישואים

מאפינס שווים ביותר, קלי הכנה והתוצאה מושלמת וכל כך טעימה. תכינו ותהנו מכל ביס טעים, הם מתחסלים במהירות.

8 מאפינס

מרכיבים:

2 קישואים
בצל בינוני קצוץ
כוס קמח תופח
2 ביצים
כף נענע קצוצה
כפית מלח
פלפל שחור גרוס מלח

מטבל שמנת
גביע שמנת
כף נענע קצוצה
2 כפיות מיונז
פלפל לבן
מלח

הכנות:

  1. 1. לחמם תנור ל 180 מעלות.

2. לשים במחבת 2 כפות שמן ולטגן את הבצל עד שהוא מזהיב, להעביר לקערה.

3. להוסיף לקערה את כל המצרכים, בסוף לגרד את את הקישואים אין צורך לקלף.

4. לערבב במהירות ולמלא את השקעים, לאפות כ 25 דקות או עד שמזהיב.

ניתן להקפיא, המאפינס מאבדים מעט מהנפח כשהם יוצאים מהתנור.

11182 צפיות 7 צפיות היום

גולשים מכינים וממליצים:

יעל : מעולה,יצא פשוט מעולה, בעלי לא הפסיק להתלהב! תבנית אחת חוסלה כבר בזמן שהשניה היתה בתנור..

מיאמי פלורידה : כל כך טעים!! הכל חוסל … ברשותך ניקי תרשי לי להוסיף ….לא היה לי נענע לכן שמתי את כל הירוקים שהיו לי קישואים , כוסברה , פטרוזיליה ושמיר…. מאוד טעים , עוד מנה למחברת המתכונים 😉 תודה לך !

תגובות

272 תגובות ב "מאפינס קישואים"

  הרשם  
עדכן

תודה, את כבר מכניסה אותנו לאווירה של חג.רק אבקש ממך רוטב פרווה חם ,אני רוצה להשתמש בזה למנה ראשונה.ושאלה נוספת האם אפשר להשתמש בכוסברה ,פרוזליה או שמיר במקום הנענע[ מה מוסיף הנענע לטעם?]

היי ניקי,
האם את מתכוונת לאבקשת מרק עוף או לאבקת מרק בטעם אחר.אם בטעם אחר על איזה ועם את ממליצה?

היי ניקי,
האם אפשר להשתמש בקמח שיפון מלא (למי שאינו אוכל חיטה) ?
תודה על עוד מתכון נפלא.

היי ניקי,
גם אם משתמשים בקמח תופח צריך אבקת אפייה ? או שהאבקת אפייה מתייחסת רק לשימוש בקמח מצה ?

כתמיד, תודה רבה…

שרון גולדשטיין

אין עלייך באליפות, איזה כיף שיש אותך… מחכה להכין כבר ולטרוף.

ניקי שלום
מחכה בכליון עיניים לרעיונות נוספים לחג. יש לך רעיון לרוטב במקום על בסיס שמנת כך שיתאים לארוחה הבשרית?

תודה

שלום ניקי,
פסח בטוח יהיה טעים יותר עם המתכונים שלך 🙂
אפשר לשאול כמה מאפינס יוצאים מהמתכון הנ"ל?
וכמו כן האם אפשר לאפות כפשטידה ואם כן אז באיזה גודל תבנית (בערך…)
תודה!

1 2 3 18