מאפינס קישואים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
מאפינס קישואים

מאפינס קישואים

מאפינס שווים ביותר, קלי הכנה והתוצאה מושלמת וכל כך טעימה. תכינו ותהנו מכל ביס טעים, הם מתחסלים במהירות.

8 מאפינס

מרכיבים:

2 קישואים
בצל בינוני קצוץ
כוס קמח תופח
2 ביצים
כף נענע קצוצה
כפית מלח
פלפל שחור גרוס מלח

מטבל שמנת
גביע שמנת
כף נענע קצוצה
2 כפיות מיונז
פלפל לבן
מלח

הכנות:

  1. 1. לחמם תנור ל 180 מעלות.

2. לשים במחבת 2 כפות שמן ולטגן את הבצל עד שהוא מזהיב, להעביר לקערה.

3. להוסיף לקערה את כל המצרכים, בסוף לגרד את את הקישואים אין צורך לקלף.

4. לערבב במהירות ולמלא את השקעים, לאפות כ 25 דקות או עד שמזהיב.

ניתן להקפיא, המאפינס מאבדים מעט מהנפח כשהם יוצאים מהתנור.

15308 צפיות 8 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

יעל : מעולה,יצא פשוט מעולה, בעלי לא הפסיק להתלהב! תבנית אחת חוסלה כבר בזמן שהשניה היתה בתנור..

מיאמי פלורידה : כל כך טעים!! הכל חוסל … ברשותך ניקי תרשי לי להוסיף ….לא היה לי נענע לכן שמתי את כל הירוקים שהיו לי קישואים , כוסברה , פטרוזיליה ושמיר…. מאוד טעים , עוד מנה למחברת המתכונים 😉 תודה לך !

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

276 תגובות

יולי

המון תודה על כל המתכונים הנהדרים!!
רציתי לשאול אם אפשר להמיר את הקמח התופח בקמח שיפון?
ואם ניתן לדעתך לוותר על המיונז?

המון תודה

השב
niki

היי יולי
אין לי תשובה לגבי להחליף הכל, חצי יותר סביר בעיני, אפשר לוותר על המיונז.

השב
ליאת

היי ניקי התחרטתי אני רוצה להכין בתבנית מלבנית בינונית. פשוט להכפיל את הכמויות?

השב
מיכל

היי ניקי. אפשר להחליף את הנענע במנטה/פטרוזיליה?

השב
ליטל

הי ניקי,
האם ניתן להכין את הבלילה יום קודם ורק למחרת להכניס לתנור?
תודה רבה על מתכונים מעולים!

השב
שרון ♡

הי ניקי מה שלומך?
הכנתי את המאפינס ויצאו טעימים מאוד, תודה לך!
שאלה לי- הם יצאו יציבים אך רכים מאוד מבפנים ונוזליים (למרות שהם מוכנים- כחצי שעה בתנור) האם זה המרקם? כי חשבתי שיצא לזה יותר מרקם של פשטידה…
אשמח לתגובתך תודה!

השב
niki

לא הם אמורים להיות יציבים לגמרי, אם נראה לך שהלמעלה מוכן תכסי עם נייר כסף ותמשיכי לאפות עוד.

השב