פשטידת מנגולד ותפוחי אדמה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

פשטידת מנגולד ותפוחי אדמה

פשטידה קלה ואפילו לא משמינה והיא פרווה, 10 דקות הכנה והיא נכנסת לתנור. בינתיים כשהיא בתנור ומרגישים את הריח במטבח מכינים סלט טוב ומי צריך יותר ?

אינגליש קייק / קוגלהוף קטן

זמן הכנה:
כשעה

מרכיבים:

5 עלים גדולים של מנגולד
2 תפוח אדמה בינוניים מגורדים
בטטה מגורדת
3 ביצים
בצל בינוני קצוץ ומטוגן
2 כפות שמן לבלילה
3/4 כוס קמח תופח
1/3 כוס פטרוזיליה קצוצה
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לקצוץ את העלים לערבב את כל המצרכים, חום בינוני 180 מעלות בסביבות 45 דקות.

שאלות ותשובות:

אפשר תפוח אדמה במקום הבטטה ? כן
חייבים פטרוזיליה ? מומלץ מאוד לא חייבים
אין לי קמח תופח – אותה כמות קמח רגיל + 3/4 כפית א. אפייה
אפשר להכין מראש ? כן
ניתן להקפיא ? לא
איך מחממים ? מכוסה בתנור על 180 מעלות כ 20 דקות
לא צריך לבשל את העלים ? לא
באיזה חורים מגרדים ? החורים הגדולים
באיזה תבנית הכנת ? סיליקון

9407 צפיות 32 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

פשטידת מנגולד ותפוחי אדמה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

100 תגובות

רייזל

הגשתי את הפשטידה לאורחים ליד סלמון, היה טעים מאוד! הפשטידה הייתה נהדרת גם במשך השבוע ליד ארוחת צהריים.

השב
חגית

שלום רב ניקי
האם משתמשים גם בגבעולים של המנגולד?

השב
סיון

שלום, אשמח לדעת האם אני יכולה להשתמש בקמח כוסמין מלא במקום הקמח הרגיל והאם ניתן להוסיף גבינה לבנה או/ו גבינה צהובה מגורדת? תודה 🙂

השב
אנאל

שלום ניקי!
אני ממש נהנית מהאתר שלך- המתכונים כל מה שניסיתי אחד אחד פצצות לגבות!!
רציתי לשאול משהו אבל ראיתי שכבר התייחסת לשאלה זו.
תודה רבה לך על כל המתכונים הנפלאים!

השב
שם *שני ואסף

פעם ראשונה שאני באתר ופעם ראשונה שאני מכינה פשטידת מנגולד. אחי ממש ליקק את האצבעות והתעקש שנכתוב שהמתכון מוצלח מאד!
ניקי תודה אני הולכת מחר לשוק לקנות ירקות לעוד פשטידות!
לא היתה לי פיטרוזיליה ואבקת מרק אז במקום שמתי אגוז מוסקט, מוצרלה וכרפס, ולמעלה פיזרתי כמות נכבדה של שומשום. באמת יצא טעים. חבל שאי אפשר לצרף תמונה 🙂

השב