פשטידת תרד וגבינות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

פשטידת תרד וגבינות

הכי כיף להכין פשטידות, לערבב הכל בקערה להעביר לתבנית ומשם הדרך קצרה לתנור, תוך כמה דקת מתחיל להתפשט ריח טוב בבית, הפשטידה מזהיבה אח טעים.

אינגליש קייק

זמן הכנה:
כ 45 דקות

מרכיבים:

בצל בינוני קצוץ
4 – 5 כפות שמן
30 ג' חמאה
2 ביצים
חבילת תרד 300 ג'
כוס קמח תופח
כוס גבינת עמק מגורדת
כוס גבינת פרמזן מגורדת
שמנת לבישול
פלפל לבן גרוס
מלח

הכנות:

1. להמיס חמאה + שמן, להוסיף את הבצל ולטגן עד שהוא שקוף. במים רותחים ומומלחים לחלוט את התרד כמה דקות, לסנן, לסחוט ולקצוץ.

2. לערבב את כל המצרכים כולל הבצל והתרד. חום בינוני 180 מעלות כ 30 דקות או עד שהפשטידה מזהיבה.

3520 צפיות 48 צפיות היום

 פשטידת תרד וגבינות

גולשים מכינים וממליצים:

מרי : "הפשטידה הכי להיט אצלנו בבית. תמיד הצלחה. אני מכינה אותה גם כשאנחנו מארחים וגם כמאפינס לארוחות ערב שלנו. שולחת אותה כמאפינס לארוחת עשר של הילדים. ללקק את האצבעות!
ואני רגועה שזאת מנה שיש בה ברזל וחלבון בכמות נאה"

מרי : "זאת פשוט פשטידה של אליפות. אני מכינה אותה כמעט בכל אירוע, והפשטידה קוצרת מחמאות. היא מככבת גם בארוחות ערב בבית. צריכת התרד עלתה פלאים ואני שולחת לפעמים גם כמאפינס לארוחות העשר של הילדים. בקיצור – תודה!"

תגובות

102 תגובות ב "פשטידת תרד וגבינות"

  הרשם  
עדכן

היי ניקי.. הבת שלי, בת 8, החליטה להיות צמחונית.
אני מאד מכבד את החלטתה אבל למזלי יש את האתר שלך אחרת הייתי נלחץ
מלהמציא מנות מגוונות וטעימות. המתכון הזה הצליח במיוחד, השתמשתי בקמח מלא והיא, וכולנו תכלס, שאבנו הכל כולל הפירורים. טעיםםםםםםם.

היי ניקי,

איך עושים את הגלים שעשית בחלק העליון?
תודה מראש!

הי ניקי!!!
תודה על מתכונים מדהימים
שאלה באיזו כוס את משתמשת ע"מ למדוד את הקמח בפשטידה זו ? ובכלל למדוד קמח במתכונים שלך? למה הכוונה כוס?

אין לי אנגילש קיק אלא את התבניות המרובעות הקטנות חם גשית האם זה בסדר?

היי ניקי, את חושבת שיעבוד לי גם עם חבילה של 200 גרם תרד בייבי? תודה רבה

אין לי קמח תופח, אפשר להחליף בקמח רגיל ואבקת אפיה? אם כן מה הכמויות?
ואם אני מחליפה את השמנת בשמנת חמוצה האם יש בעיה שהשמנת החמוצה זה 200 מ"ל?

תודה רבה, אני מאוד נהנית לבשל לפי המתכונים שלך!

הי ניקי
מצאתי בסופר רק שקית קפואה של "מדליוני תרד" וקניתי כי לא היה תרד טרי..
האם אפשר להכין עם זה?
ואם כן, מהי דרך ההכנה הטובה ביותר שאפשר לשלבה עם המתכון?
המון תודה – רותם

היייי ניקי,

האם יהיה טעים ביום המחרת בחימום במיקרוגל? או שעדיף לאכול באותו רגע?
תודה

מה כמות השמנת?
מה זה ״שמנת לבישול״?
המתכון נראה קל להכנה, אבל חסר לי מידע על השמנת