פשטידת פטריות ובצל

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
פשטידת פטריות ובצל

פשטידת פטריות ובצל

שני דברים שאני מאוד אוהבת גם פטריות וגם בצל אז שילבתי את שניהם בפשטידה אחת טעימה שכולה פרווה, מתאימה לכל ארוחה. מומלץ לאכול בביסים קטנים שלא תיגמר מהר..

תבנית 22

מרכיבים:

4 – 5 בצלים
חבילת פטריות שמפיניון חתוכות
1/4 כוס שמן קנולה
3/4 כוס קמח
כפית א. אפיה
2 ביצים
2 כפות פירורי לחם
כף עירית קצוצה
כוס מים
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לחתוך את הבצלים ולטגן אותם עם השמן עד שהם משקיפים, להוסיף את הפטריות ולהקפיץ כמה דקות.

2. לערבב את כל המצרכים, חום בינוני 180 מעלות כ 30 דקות.

31966 צפיות 240 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

פשטידת פטריות ובצלפשטידת פטריות ובצל

גולשים מכינים וממליצים:

רינת : "ניקי עכשיו הכנתי ויצא פשוט מדהים!!!!"

יוליה : "ניקוש זה טעיםםם ברמות אחרות."

סמדר : "ח-ב-ל-ע-ל-ה-ז-מ-ן-!-!-! השתמשתי בבצל ירוק כי לא היתה לי עירית.
חוסל כהרף עין. מכינה עוד אחת – עכשיו! יבורכו הידיים"

אצ'ה : "מעולה,מעולה,מעולה!"

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

331 תגובות

אורלי

ניקי, אם אני אטחן את בצל אחרי הטיגוןמכדי שילדי חלילה לא יראו אותו.. זה יכול לדעתך לעבוד או שיהרוס את המרקם?

השב