פשטידת פטריות פרווה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
פשטידת פטריות פרווה

פשטידת פטריות פרווה

אני אומרת את זה הרבה ובכל זאת זה אחד המתכונים הכי קלים שיש אין כאן שום טירחה וההכנה קלי קלות, מה שיפה בפשטידה הזאת שניתן להכין אותה מראש והיא רק משתבחת הטעמים שלה עוד יותר טובים.
פשטידה קלה וטעימה שמשדרגת כל ארוחה, 10 דקות הכנה ולתנור זה כל הסיפור.
איזה כיף לחזור מהעבודה ולדעת שפשטידה כזאת מחכה לך במקרר, תוסיפו סלט וזה מושלם.

אינגליש קייק / תבנית קוטר 18

מרכיבים:

בצל גדול
30 פטריות שמפיניון בגודל בינוני
2 ביצים
4 כפות שמן נוספות
כוס קמח תופח
חצי כוס מים
פלפל שחור גרוס
כפית מלח

הכנות:

1. לחתוך את הבצל לקוביות קטנות, לחמם מחבת עם 3 כפות שמן לטגן את הבצל עד שהוא מתחיל להזהיב, לפרוס את הפטריות לפרוסות דקות ולהוסיף לבצל, לטגן יחד 3 – 4 דקות תוך כדי ערבוב ולהוציא לקערה.

2. לחמם תנור ל 180 מעלות.

3. להוסיף את שאר המצרכים ולתבל להעביר לתבנית משומנת.

4. להכניס לתנור ולאפות כ 30 – 40 דקות הפשטידה מזהיבה ומעט מאבדת מהנפח שלה ביציאה מהתנור.

כדאי לדעת ש…
אם רוצים להפוך אות הפשטידה לחלבית את המים אפשר להחליף בשמנת חמוצה 200 ג', אפשר להכין יומיים מראש ולשמור במקרר, ניתן להקפיא.

14461 צפיות 12 צפיות היום

פשטידת פטריות פרווה

גולשים מכינים וממליצים:

רותי : "במקרה עברתי כאן ונזכרתי שאני כל הזמן רוצה להחמיא לך על המתכון הזה, כי אני פשוט מכינה אותו המון ותמיד יוצא טעים וממש ממש מהר להכין, כל פעם שאני נתקעת, אפילו שעתיים לפני שבת. ובעלי מאוד אוהב שזה הכי חשוב"

ESTER : ניקי שלום-הכנתי את המתכון..בדיוק כמו שרשמת…אפיתי בתבנית חד פעמית קטנה..ויצא מדהים..קל פשוט ו..טעים לכל הדעות.אל תתיחסי שאלה שלא מפרגנים..הרי אי אפשר לרצות את כולם…נהנת מהמתכונים..יש לציין שהם פשוט קלים להכנה ואין דבר כזה שלא יצליח לך..חן חן ושבת שלום…

רחלי :"פשטידה מעולה. קלת הכנה וקלילה ונהדרת בטעם. דווקא בארוחה חלבית רוויית שמנת כיף שיש מנה קלילה כזו. מומלץ בחום"

תגובות

242 תגובות ב "פשטידת פטריות פרווה"

  הרשם  
עדכן

וכן האם אפשר לאפות אותה בתבניות אישיות?

אפשר להקפיא את הפשטידה הזו?

הי ניקי האם במקום קמח רגיל ניתן להשתמש בקמח מלא ואבקת אפייה?

הכנתי ויצא מצוין! הכנתי בתבניות קאפקייקס כי זה היה ביום העצמאות לארוחה גדולה של על האש אז כדי שיהיה לכולם נוח לחטוף, ואכן נחטף!

היי, אני רוצה להכין את הפשטידה. מה אפשר לשים במקום אבקת מרק? תודה.

ניקי איך אהבו אצלי בעבודה את הפשטידה הזו, חבל על הזמן!!
תגידי, איך היית משנה את הפשטידה לחלבית? והאם זה ישדרג אותה או שזה מיותר?

1 13 14 15