קיגל

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
קיגל

קיגל

קיגל, אצלי קיגל זה אומר שהשבת בדרך, יש תחושה טובה באוויר כל המשפחה ביחד. אני אוהבת את הטעם החזק של הפלפל השחור בקיגל הוא עוקץ אותך בלשון, טעמים חזקים ומאוד טעימים. הלו שבת בדרך…

תבנית 24 / סיר שמתאים לתנור בקוטר קטן

מרכיבים:

400 ג' איטריות ביצים בינוניות
4 ביצים
חצי כוס שמן
חצי כוס סוכר
2 כפות מים
כף סוכר חום
כפית גדושה פלפל שחור גרוס
כפית מלח


הכנות:

1. להכין את האיטריות לפי ההוראות שעל השקית.

2. בינתיים במחבת חמה לשים סוכר ומים לערבב מעט במרכז יופיע כתם קרמל שיגדל כל הזמן מעט להמשיך לערבב כל הזמן, מתי שהסוכר נמס לגמרי והצבע חום חזק הקרמל מוכן. חשוב מאוד לא ללכת לשום מקום זה קורה מהר.
חשוב מאוד לא לגעת הוא רותח!

4. להוסיף לאיטריות שמן סוכר חום ולתבל, להוסיף את הקרמל ולערבב במהירות שהקרמל לא יתקשה, חשוב שהאטריות יהיו חמות, צריך לעבוד במהירות. להוסיף את הביצים ולערבב מהר.

5. לאפות כשעה ב 180 מעלות, אין צורך לכסות.

6801 צפיות 16 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

מכניסים את האטריות למים / קיגל

לשים את הסוכר במחבת / קיגל

להוסיף את המים / קיגל

הסוכר נמס / קיגל

מתחילות בועות / קיגל

הצבע מתחיל להשתנות / קיגל

צבע יפהפה / קיגל

להוסיף תבלינים/ קיגל

להוסיף את הקרמל / קיגל

קיגל


כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

25 תגובות

שירה

אני חושבת שיש בעיה עם הקרמל במתכון, צריך להמיס את הסוכר בשמן ולא במים כדי שיצא קרמל

השב
גיליתי לא מזמן את הסוד:)

ניקי את לא תאמיני אבל הסוד של הקיגל השחום שחום הירושלמי הוא להשאיר לילה בתנור… על שבעים מעלות. ממש כמו צולנט. יוצא קוגל אותנטי, נסי והיווכחי:)

השב
גיליתי לא מזמן את הסוד:)

סליחה ניקי, הייתה לי טעות- לשים על מאה מעלות בתנור ללילה. בהצלחה:)

השב
סמדר

ערב טוב ריקי היקרה
האם אפשרי לוותר על הפלפל השחור? ילדיי אוהבים את הסגנון המתוק…..

השב