ערוק – לביבות ירק עיראקיות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
ערוק - לביבות ירק עיראקיות

ערוק - לביבות ירק עיראקיות

לביבות מעולות ומזה טעימות! תפוחי אדמה עם פטרוזיליה תגישו סלט ליד  ויש ארוחה קלה, בא לכם לשדרג את הפיתה או הסנדוויץ ? זאת בדיוק הלביבה שכדאי לשים בפנים, זהובות חמות ונחטפות מומלצות מאוד.

15 לביבות

מרכיבים:

בצל מגורד
2 ביצים
4 תפוחי אדמה מגורדים
שליש חבילת פטרוזיליה קצוצה דק
4 כפות קמח
2 כפות שמן
פלפל שחור גרוס
כפית מלח

הכנות:

1. לערבב את כל המצרכים  להכין מחבת עם שמן ליצור קציצה לשטח לסחוט טוב מהנוזלים לטגן על אש בינונית משני הצדדים עד הזהבה.

אפיה: התערובת קצת לא נוחה לאפיה אבל אפשרי.
לסדר את הקציצות על נייר אפיה משומן ולאפות צד ראשון כ 20 דקות או עד שמזהיב ולהפוך בזהירות ולהמשיך לאפות עוד כ 15 דקות.

3. להגיש עם חצילים קלויים וטחינה.

8309 צפיות 36 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

ערוק - לביבות ירק עיראקיותערוק - לביבות ירק עיראקיותערוק - לביבות ירק עיראקיות

ערוק - לביבות ירק עיראקיותערוק - לביבות ירק עיראקיות

גולשים מכינים וממליצים:

דנה : "אוףףף טעים מידי! אי אפשר להפסיק לאכול. ניקי אני בחופשת לידה שלא נגמרת חחח וכל המתכונים שלך טעימים מידי ולא עוזרים לבטן שלי לרדת!!!"

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

97 תגובות

אירית ל

ניקי היקרה,
כעיראקית משני הצדדים גדלתי על קציצת עורוק. והיא עשויה מתערובת של אורז שבתוכו יש בשר הודו מתובל. מבשלים ואח"כ מטגנים.
המתכון שלך נראה טוב, אך הוא לא העורוק המקורי…

השב
פז

הי ניקי, האם אפשר להחליף אץ הקמח בקמח מצה? אם כן בכמה? תודה וחג שמח!

השב