לביבות ירק אפויות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
לביבות ירק אפויות

לביבות ירק אפויות

כמה פשוט וכמה קל לוקחים לביבות ירק שבעבר הייתי מטגנת אותן מכניסים לתנור, תראו איזה יופי של לביבות יצאו ואף אחד לא מבחין בהבדל והטעם חבל על הזמן.

מספר מנות: 14 לביבות

זמן הכנה: כ – 45 דקות

מרכיבים:

2 קישואים
2 גזרים
בצל קצוץ מטוגן
ביצה גדולה
5 כפות פירורי לחם / קמח
כפית גדושה שום כתוש
מל"פ ( מלח, פלפל )

הכנות:

1. לגרד את הירקות ולערבב את כל המצרכים, להמתין כ 10 דקות.

2. ליצור לביבות ולהדק היטב לסחוט ולהוציא נוזלים.

3. להכין תבנית מרופדת בנייר אפיה משומן ולסדר את הלביבות.

4. להכניס לתנור שחומם בחום בינוני 25 דקות צד ראשון ולהפוך לצד השני לעוד 10 – 15 דקות או עד שמזהיב – משחים מעט.

בתמונה יש לביבות נוספות:
לביבות תפוחי אדמה ובטטה
לביבות גזר
לביבות בטטה

322267 צפיות 122 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

לביבות ירק אפויות

לביבות ירק אפויות

גולשים מכינים וממליצים:

ענת : היי ניקי -הלביבות יצאו לי מדהימות וטעימות-חבל"ז .הצלחתי להפוך אותם בשלמותם .תודה על העזרה

שושי : וואוווווו!!! הכנתי אתמול בערב והן יצאו מעולות!! אחי שלא אוכל מטוגן בדרכ אכל את הלביבות בזהירות..לאחר שסיפרתי שהן אפויות -כמובן שטרף בלי נקיפות מצפון חחחח 😉 מחר אכין את לביבות תפוחי האדמה. תודה על מתכונים נפלאים!

לינוי : "טוב הייתי חייבת לחזור ולהגיב…
הייתי מורעבת כשאכלתי אז קשה לי להעיד אבל-
בן ה-7 חודשים(!) פשוט טרף אותן!!! אכל כל פירור ובגיל הזה זה ממש לא רגיל.
תודה :)"

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

414 תגובות

מירי

היי ניקי, האם אפשר להשתמש בקמח כוסמין במקום קמח רגיל או פירורי לחם?

השב
עינת

היי ניקי
האמת שעכשיו עכשיו מכינה
ולצערי גם אצלי התפרקו (אפיתי בחום 180 )
בדרך כלל לא מתפרקות לי.
והן גדולות יחסית
וחיכיתי את הזמן שרשמת במתכון למרות שלרוב אני אופה בפחות מהזמן ולא מפרקות לי
מה עוד אפשר לעשות כדי שיצליח?

השב