לביבות כרובית ועדשים אדומות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
לביבות כרובית ועדשים אדומות

לביבות כרובית ועדשים אדומות

מתכון קל פשוט וטעים ללביבות כרובית, רכות בפנים  איזה כיף לקחת אחת ולתת ביס. הבעיה היא שאחת לא מספיקה…. הוספתי עדשים שהוסיפו עוד טעם מעניין, קצת בריאות מה יש ? אפשר להנות עכשיו מהלביבות הטעימות. אמרתי שהן אפויות ?

15 לביבות

מרכיבים:

כרובית בגודל בינוני
בצל קצוץ דק ומטוגן
2 כפות גדושות עדשים אדומות
בטטה בגודל בינוני מגורדת גס
2 ביצים גדולות
כפית מלח

הכנות:

1. להרתיח מים במחבת קטנה להוסיף את העדשים ולבשל כ 15 – 20 דקות, לסנן.

2. לפרק את הכרובית לפרחים ולבשל אותם כ 15 – 10 דקות עד שהכל רך, את הגזעים השארתי פריכים כלומר לא רכים עד הסוף זה יותר כיף שאוכלים.

3. למעוך את הכרובית ולהוסיף את שאר המצרכים, ליצור לביבות להוציא נוזלים.

3. לחמם מחבת עם שמן ולטגן משני הצדדים עד הזהבה.

4. אפייה : לחמם תנור ל 180 מעלות, להכין תבנית מרופדת בנייר אפייה משומן ולסדר את הלביבות. לאפות כ 20 – 25 דקות צד אחד או עד הזהבה ולהפוך לעוד 15 דקות.

7494 צפיות 1 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

לביבות כרובית ועדשים אדומותלביבות כרובית ועדשים אדומותלביבות כרובית ועדשים אדומותלביבות כרובית ועדשים אדומותלביבות כרובית ועדשים אדומותלביבות כרובית ועדשים אדומות

תגובות

25 תגובות ב "לביבות כרובית ועדשים אדומות"

  הרשם  
עדכן

היי ניקי.
קניתי לראשונה ברקולי.. מה אפשר להכין?

אפשר בלי עדשים?

היי ניקי ! מה שלומך
אם אוסיף פירורי לחם או קמח זה יפגע לדעתך במרקם ? גם אחרי סחיטה זה קצת מתפרק , לא מגיעה לתוצאות היפות שמופיעות בתמונות שלך
אם זה פתרון סביר – כמה לדעתך כדי לשים ?
שיהיה לך סופש מדהים !!

שבוע טוב ניקי !
אפשר להכין את הלביבות יום לפני ההגשה ?
איך את מציעה לחמם אותם כדי לשמור על המרקם שלהם ?
תודה רבה !! ג’וליה

מתכון מעולה…הוספתי צ'יה,קישואים.