גזר וקישואים מוקפצים בזעתר

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
גזר וקישואים מוקפצים בזעתר

גזר וקישואים מוקפצים בזעתר

מסוג המתכונים המהירים שאני מאוד אוהבת 🙂 אני בעד ירקות וכמה שיותר ובכל ארוחה, גם אם צריך לטגן אז טיגון קצר קצת תיבול ומשם לצלחת. תוספת מהירה משביעה צבעונית והוספתי גם את מה שהילדים אוהבים, מושלמת!

מרכיבים:

5 גזרים חתוך למקלות קצרים
3 קישואים חתוכים למקלות קצרים
בצל גדול חתוך לרבעים ופרוס
כפית זעתר
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. במחבת חמה לטגן את הגזרים עד שהן מתרככים להוסיף קישואים לטגן שתי דקות ולהוסיף את הבצל ולטגן עוד כמה דקות.

2. להוסיף תיבול להקפיץ כדקה שתיים ולהוריד מהאש.

4248 צפיות 4 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גזר וקישואים מוקפצים בזעתרגזר וקישואים מוקפצים בזעתרגזר וקישואים מוקפצים בזעתרגזר וקישואים מוקפצים בזעתר

גולשים מכינים וממליצים:

רחל : "תודה על המתכון המדהים הזה, לא הייתי חולמת לשים פה זעתר, יצא מושלם!(הוספתי גם פלפלים צבעוניים, חגיגה) נהניתי ושמחתי למצוא באתר שלך גם מתכונים שמתאימים למצבי דיאטה וכאלה"

אוסנת : "כמה פשוט ככה טעים!!! תוספת מושלמת. היו לי גזרים וקישואים שהייתי צריכה להיפטר מהם. מצאתי את המתכון הזה ופשוט אין לי מילים. תבורכי…"

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

43 תגובות

עינת

היי ניקי

תודה על התשובה

כמה שמן רצוי לשים ? לא צריך מים בכלל כדי שהתערובת לא תתייבש?

השב
עינת

היי ניקי

אני רוצה להכין את המתכון העיניין הוא שמשתמשת בסיר נירוסטה האם הירקות לא ידבקו לתחתית בשל חוסר מים? (על פי ניסיון)

השב
ניקי ב

אם את יודעת שנדבק בסיר הזה ובנרוסטה זה הגיוני שזה קורה, תחליפי סיר גם מחבת גדולה הולך.

השב
שני

מתכון נפלא, נראה טוב ומריח אחלא. נחכה לטעם בשבת. תודה על המתכון הקליל והמגוון

השב
רני

יאמי! כל כך טעים 🙂 הכנתי לצהריים עם פתיתים צהובים וחזה עוף מוקפץ עם פלפלים 🙂
ארוחה שלמה בפחות מחצי שעה עבודה וטעיםםםםםם :))

השב