פטריות וקישואים מוקפצים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

פטריות וקישואים מוקפצים

לא הצלחת למצוא זמן לבשל ? אין לך זמן ? מתכון מהיר וקל הצלחה מובטחת לקבלת הרבה מחמאות במינימום זמן בישול ואיזה טעים זה יוצא מעולה!

מרכיבים:

חבילת פטריות שמפיניון חתוכות גס
2 קישואים ירוקים כהים חתוכים למקלות קצרים
2 כפות סילאן
כפית רוטב סויה
כפית רוטב צ'ילי מתוק
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. במחבת חמה להקפיץ את הקישואים עד שהם מתרככים מעט, להוסיף את הפטריות ולהקפיץ עוד כמה דקות, להוסיף את שאר המצרכים.

9823 צפיות 21 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

 

 

גולשים מכינים וממליצים:

טלי : "פשוט וטעייים!!המתכונים שלך כאלו נעימים להכנה.. תודה!!"

הניה : "ניקי חייבת לציין מתכון מעולה אחד מיני רבים שמצאתי באתר שלך"

חגית : "וואו! וואו! וואו! א ל י פ ו ת המתכון הזה!"

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

84 תגובות

רותם

היי ניקי,
אם אני רוצה להוסיף עוד ירקות למוקפץ (כרובית ושעועית) הם לשנות משהו בכמויות של הרטבים? תדה מראש…

השב
niki

כן את שמה כמות די גדולה של ירקות בוודאי להגדיל, תטעמי ותחליטי.

השב
רותם

תודה על התשבוה המהירה. האם להקפיץ את הכרובית לפני או שזה לא משנה הסגר של הירקות?חוץ מהפטריות שתמיד מוסיפים אחרון….

השב
נועה

הי ניקי
עשיתי עם קישואים רגילים והכפלתי כמויות רוטב (רק עכשיו ראיתי בתגובות שלא להכפיל את הסילאן).
יצא שיש לא מעט נוזלים.
יש לך המלצה מה לעשות ?
המון תודה

השב
niki

יותר מידי זמן על האש, אין כאן נוזלים אלו הנוזלים שיוצאים מהירקות. תכיני צלחת עם נייר סופג כפול ותשפכי הכל שהנוזלים יספגו.

השב
חלי

ניקי יקרה!
איזה כיף זה לפתוח את המקרר. לחשוב מה יתאים לתוספת. מקסים קישואים ופטריות. בטח ניקי כבר שדכה ביניהם למתכון מנצח. מהר לאפליקציה…חיפוש… קישואים… יש!!! עוד מתכון טעים שכיף להכין!

השב
אביה

הי ניקי,
פשוט מעדן! מהמם.. מושלם!
אני רק מנצלת את התגובה שלי כדי להזהיר את הקוראים: תכפילו כמויות אולי תשלשו, כי זה פשוט נטרף בשניות וחבל..

השב