פטריות וקישואים מוקפצים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

פטריות וקישואים מוקפצים

לא הצלחת למצוא זמן לבשל ? אין לך זמן ? מתכון מהיר וקל הצלחה מובטחת לקבלת הרבה מחמאות במינימום זמן בישול ואיזה טעים זה יוצא מעולה!

מרכיבים:

חבילת פטריות שמפיניון חתוכות גס
2 קישואים ירוקים כהים חתוכים למקלות קצרים
2 כפות סילאן
כפית רוטב סויה
כפית רוטב צ'ילי מתוק
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. במחבת חמה להקפיץ את הקישואים עד שהם מתרככים מעט, להוסיף את הפטריות ולהקפיץ עוד כמה דקות, להוסיף את שאר המצרכים.

10162 צפיות 6 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

 

 

גולשים מכינים וממליצים:

טלי : "פשוט וטעייים!!המתכונים שלך כאלו נעימים להכנה.. תודה!!"

הניה : "ניקי חייבת לציין מתכון מעולה אחד מיני רבים שמצאתי באתר שלך"

חגית : "וואו! וואו! וואו! א ל י פ ו ת המתכון הזה!"

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

84 תגובות

גבי

בוקר טוב ניקי. בעלי ביקש שאספר לך על הוריאציה על המוקפץ שהכנתי, אחרי שבועיים שהכנתי את המקורי המוצלח, כשהתבקשתי להכין שוב ולא היו לי פטריות. עם הקישואים הקפצתי גם חציל, במקרה בלאדי, פרוס למקלות. אחר כך גרדתי גזר (האמת, שקצצתי בדבר הזה שמכינים איתו סלט) ובסוף הוספתי את הכף סילן, כפית רוטב סויה, רוטב צ'ילי חריף (כי לא היה מתוק) מלח ופלפל. מאז אני חייבת להכין את מה שזכה לכינוי ה"מוקפץ המשופר של גבי" כל פעם ובכמות כפולה לפחות. אז אני עושה את זה בסיר יותר גדול, מכפילה כמויות או חלק מהכמויות, לפי המצוי, ולא מגדילה את כמות הסילן וכד'. וזה אחרי כל כך הרבה שנים שאני נצמדת למתכונים שלך בלי לסור ימין ושמאל. שבת שלום. מוזר לחשוב שהיו חיים לפני ניקי…

השב
שירן

ניקי יקרה.
חזרתי לעדכן, שהכנתי ויצא תבשיל מאוד טעים ומ ע ו ל ה !
אגב,
היה לי אורח ,החבר של הילד ,שהצטרף לארוחה,
להוספת "נפח" לתבשיל,הוספתי קוביות של תפוח -אדמה מבושל ,(ערבבתי עם תבשיל הפטריות והקישואים ,שכבר היה מבושל.)
קישטתי כול מנה ,בקוביות קטנטנות של מלפפון חמוץ קטן.
וזה היה טעים מאוד,הכול חוסל!
אין עלייך ניקי, יופי של מתכון- משביע וטעים.

השב
טלי

פשוט וטעייים!!המתכונים שלך כאלו נעימים להכנה.. תודה!!

השב
שרון

הי ניקי.
האם את המצרכים הנוספים שמים כשהירקות עדיין על האש?

השב